Ebruefelevent Arkadaşlar bu gaz damlasını kullanan var mı memnun musunuz değil misiniz yazarsanız mutlu olurum
Mervecan7 Ebruefelevent Arkadaşımın bebeği gaz sıkıntısı çok çekmişti ve hemen hemen bütün gaz damlalarını kullandı en sonunda doktor önerisiyle başlayıp çok memnun kalmıştı.
minnakanneyimben Ebruefelevent herkes memnun kalmış ama ben hiç kalmadım bizim ki kronikti ve aklına gelebılecek piyasa da ki bütün gaz damlalarını denememe rağmen etki 0 ama fenomen Eylül Öztürk’ün kullandığı ve tavsiye ettiği bir damla vardı onu hatırlayamadım şiddetle tavsıye edıyorum gazdan eser kalmamıstı
Ati22 Ebruefelevent 4ay kullandım ve çok memnu kaldım. Bır çok gaz damlası denedim biE iyi gelen bu oldu. Ama hergun benzer saatlerde vermeye çalışın. Ben günde üç kez veriyordum sabah akşam üstü ve gece şeklinde. Düzenli verildiğinde faydası olduğunu düşünüyorum.
Elaa3 Bizimde doktorumuz onu verdi gayet iyi geldi en azından gaz sancılarını hafif atlatıyorduk🙏Bunada şükür 😬2,5 aylık olduğumuzda bitti,bi daha da gaz sorunu yaşamadık🙏İnşallah tüm anneler yaşamaz yaşanmasında çok kötü zamanlar geçirdik