10sare Burun ve boğaz tıkanıklığı için ne yapılır kızım 45 günlük sırt üstü yattığında uyuyamıyor hırıltıdan yüz üstü kucağımda uyuyor Ne yapabilirim
QueenBeee 10sare yan yatır canım burnunu gece uyumadan önce serum fizyolojik ile temizleyebilirsin odayı sık sık havalandır buhar makineleri var onlardan temin edebilirsin🌸
aysenurkerem 10sare bebeğiniz çok küçük. Muhakkak doktora götürün. Ciğerlerine inerse hastanede yatış verebilirler. Evde atlatmaya çalışmayın. Burnunu açık tutun. Evin üşüş 22-23 derece ısıda, nem derecesi 50 olmalı
Gulsahy 10sare bizde de o dönemde aynı sorun vardı. Yatmadan önce burnunu temizliyordum. Bir de peteklerin üzerine su koymuştum.
Bebegimm1 10sare serum fizyolojik alıp kullanın hırıltı falan da varmis doktora muayne ettirin ama suan burnunu açın bebeginizin
10sare QueenBeee yatağında yatamıyor sırt üstü rahatsız oluyor hırıltıdan kucağımda yüzüstü yatıyor sabah doktora gideceğiz bakalım
[silindi] 10sare ya küçük baya tavsiye veremiycem. Ama ilaç falan vermezler diye düşünüyorum hastaneye gitsen. Klinikler oluyor ufak oraya bi götür istersen canm. İmkan varsa.
Nesliakbal Serum fizyolojik dokup yumusatip aspiratorle cekebilirsiniz rahatlar aspirator rahatlatiyor baya
[silindi] 10sare yaa küçük olduğu İçin ne desem yanlış olur gülüm. Aç sürekli yine de. Bizim dr günde 6 7 sefer açın demişti.
sahranur Başının altını yükselt canım poposundan yukarısını reflü yatağı varsa ona yatır yoksa sen bişeyler ayarla
CatBoy 10sare başını hafif yüksek tutun serum fizyolojik ile temizleyin. Petek üstüne suluk varsa koyun, yoksa ıslak havlu koyun oda nemlensin. Mutlaka doktora götürün ciğerlerine inmesin.