ufuk0505 Kızlar merhaba kızım 9 aylık olacak 8 gün sonra. Gece memesini kesmek istiyorum bütün gün yeterince yedirip besliyorum çünkü, uyumadan doyurucu şeylerde yediriyorum irmikli vb şeyler sizce erken mi?tam zamanı diyenler nasıl bir yol izleyebilirim?
mom006 ufuk0505 erken ya daha süt kuzusu… 1 2 kere emmeli bence. anne sütüne salgılanan değerler gece gündüz farklı oluo. mahrum bırakma büyüme zamanında.
Elifinmamisi ufuk0505 Bilirkisi degilim ama doktorlar kilosu iyiyse gece beslenmesini kesebilirsiniz diyolar. Biz nasil gece yemek yrmiyorsak onlarinda ihtiyaci olmuyomus artk
Biranne91 ufuk0505 bebeğim 11 aylık ve artık geceleri çok zor olmaya başladı çok sık uyanıyor. Bende gece beslenmesini kesmek istiyorum ama rüya öğünü yapmayı düşünmüyorum. Ancak uyandığında emmeden uyumuyor ağlıyor nasıl yapıcam bilmiyorum☹️
Semipermeable Son ogununu verme memeden mahrum birakma bence zaten 1 yasina gelince vermeyeceksin.. ama memeni emzik niyetine kullaniyorsa karar senin. Kc kg suan? Gece gece irmik yedirip bebegin metabolizmasini yorma derim gunah.
ufuk0505 Semipermeable şuam Semipermeable 9 kilo şuanda. Uykusundan 1 saat ömce veriyorum son öğününü 🤷🏽♀️
Byz33 Benim bebegim de 9 ay 10 günlük ama su anlik gece beslemesini bırakmayı düşünmüyorum doktorumuz 1 yaşına kadar gece 2 3 defa besleme yapabileceğimizi söyledi hatta beni emzik gibi kullanmaya caliiyordu cok sik uyanıp emmek istoyordu her uyandığında meme vermedim salladim geri uyuttum böylelikle çok şükür onunda önüne geçmiş olduk . Bence bebegi gece uyumadan önce çok da biseyler yedirme çünkü hazımsızlık yapıyo bu sefer hic uyuyamiyorz bi kac kere ayni hatayi yaptım yaşadım ve gördüm 🤭😀😀
ufuk0505 Byz33 ya uykusudan 1 saat önce veriyorum ne veriyorsam.. 1 yaşı beklicem ama yorumlara bakılırsa en doğrusu bu
ufuk0505 Elifinmamisi bende öyle düşünüyorumda uyandığında tekrsr uyumak için meme istiyor çok yorucu bi hal aldı artık ya
Elifinmamisi ufuk0505 Benimkide öyle canm denedim vermeden sallayarak uyutmayi ama kiyameti kopardi uyumadi kesinlikle
ufuk0505 Elifinmamisi Biranne91 Tek seferde kesince en fazla 2 gün huzursuz olup alışıyorlarmış ben araştırmakarımda hep böyle okudum galiba cesaretimi olmak lazım azıcık