Mrvebyds Kızlar oğlumun ateşi 38.4 çıktı kötü mü değil mi bilmiyorum ateş düşürücü de verdim çok etki etmedi ama duş aldırınca biraz düştü sanki daha neler yapabilirim? 😢😢😢 11 aylık
Mom070 Mrvebyds Ateş düşüp sonradan yine artmaya devam ederse muhakkak götürün. Evde sadece duş aldırıp ince giydirin eklem yerine bez koyun 38 ve üzeri yüksek ateş sayılır bana kalırsa beklemeyin.
cilem01 Mrvebyds bizde 40.3 e kadar çıktı ama huzursuz değildi doktorumuza gittik dişten olduğunu söyledi calpol verdim düştü tekrarladı 4saatte bir verebilirsin hatta bekleme 4saat dolmasını dedi .ateş yükselip düştüğü için çok paniklemedik biz ama her ateş her bebekte farklıdır doktor en doğrusunu söyler Allah yardımcınız olsun
Sarikuzumalp Mrvebyds öncelikle eklem yerlerine ılık kompleks uygulayın bez koyun. Ilık duş. Sürekli takip edin ateş düşürücü verdiğiniz halde düşmesse hastaneye götürün. Kaça düştü en son?
nurduran cilem01 Diş ateşi 38,5 oluyormuş ancak enfeksiyon olmasın ya 😔 geçen hafta bizim de 39,5tu doktorumuz 38,5 dan yukarısı diş değildir dedi enfeksiyon varmış bizde
Denizgozlum cilem01 doktorunuzum bir yanlışı var sanki ya diş 38 den fazla ateş yapmaz. 38 ve üzeri ateşler diş dönemi bile olsa farklı bir sebepten diye düşünülür
Mrvebyds Sarikuzumalp en son 37.5 a indi çok şükür 😔 normalde hiç böyle olmazdı yani 11 aylık oldu bu zamana kadar ilk ateşlenmesi 😔
aysenurkerem nurduran evet diş ve aşılardan olan ateşler 38 dereceyi geçmiyor. Geçerse enfeksiyon belirtisi oluyor maalesef. Çok çeşitli birşey demek çok doğru olmaz ancak tahlil ve muayene sonucunda anlaşılıyor
aysenurkerem nurduran aynen öyle. Rabbim tüm evlatları korusun, hasta olanlara şifa versin inşallah 🥰💙
Dilara412 1 hafta önce kızımın ateşi 40 kadar çıktı. Vücudu kıpkırmızı oldu. Hasteneye götürdük. Serum verdi ilac verdi iyi şükür şuan dikkat et canım ben ateşten çok korkuyorum gerçekten
cilem01 Denizgozlum inişli çıkışlıydı 6. Hastalıktan şüphe etti 1saat içinde 37-38 -39-40 oldu 38-39 da doktora gittik 40 .3 gördü üzerini ince giydrdik ılık duş aldırdık calpol ile düşürdük hep düşüp çıkıyordu . Bende hep havale korkusuyla geçirdim o saatleri çok şükür atlattık bende okudum hep 40 derece ateş dişten olmaz diye ama oldu işte bunuda gördüm kötü bir deneyimdi Allahım herkesin evladını korusun 🙏
2kezanneoldu Mrvebyds 39..40 dan sonra havale geçirir ALLAH korusun beyninde hasar kalır koltuk altına boynuna ayakların altına anlına bez koyun ıslak bezi sıkıp sıkıp koyun bunu tekrar tekrar yapın bezi koyun dursun tekrar sık koy bekle tekrar bezi sık koy …… kızıma acilde hemşireler öyle yaptı
Denizgozlum cilem01 amin inşallah canım ben normal ateşten bile çok korkar oldum . Çünkü calpol da alerji yaptı biz de 😔 geçmiş olsun size de bu arada