Umayinannesi Üstümden kamyon geçmiş gibiyim 3 saattir aralıksız ağlıyor eşim de ben de ne yapacağımızı şaşırdık en son çare az önce banyo yaptırdık memede uyudu 5 dk şuan geri uyanıyor kızlar nasıl sakinleşir uyur ya kafayı yicem çok zormuş
yagmurum_53 Umayinannesi brmd eöyleyim akşamları hep öyle oluyor ama bugün bütün gün huzursuz yatmıyor gözleri yaşardı kızardı hala direniyor ağlıyor ağlıyor uyumuyor meme weriyom saldırıyor napcagmı bilmiyorum
Yigithamzamom Umayinannesi benim en zor geçirdiğim atak diyebilirim şu an 4. Ay atagindayiz hala o atak akımda çünkü gaz problemi nin arsa çıktığı Zaman ya 😕
Umayinannesi yagmurum_53 benim sadece bu akşam böyle oldu ya gaz problemini aştık 5.haftaya girdik bugün atak haftasıymış neye uğradigimizi şaşırdık yarin da aşısı var daha da huysuzlanmasa bari
yagmurum_53 Umayinannesi rabbim yardımcımız olsun benimde yarın war 3 tqneymis bide napcam bilmiyorum
Umayinannesi Yigithamzamom offf off vallahi baş ağrısıyla uyuyorum artık böyle bir ağlama yok akşam 5 de başlıyor gece 12ye kadar 😒😭