Echche 10 aylik bebegim. Alt 2 dişi çıktı, üstten 1 tane çıktı baya uzadilar. Simdi üstten 2. dişi de çıkıyor hafif çizgi gibi sertlik var dis biraz çıkmış. Ama ayrık duruyor o tam çıktığında düzeliyor mu? Sizlerin nasil ilk çıkarken bitişik mi çıktı?
mehtap92 Echche üst dişler o şekilde oluyor diye biliyorum. Kızımda çıkınca biraz araştırmıştım zamanla bebek büyüdükçe diş ve damak genişledikçe düzelecektir. Kızım şuan 20 aylık hala ayrık.
Mom82902 Echche 19 aylık olmak üzere kızım altta 4 dışı var küçük ve yapışık üstte 2 tane dişi var büyük ve ayrık bende merak ediyorum acaba öyle mi kalor diye
angelfish Echche kızım 5 yasında oglum 16 aylık ıkısınınde ust dıslerı ayrık. Onemlı olan kalıcı dıslerının duzgun cıkması
Echche Mom8732 kac aylik bebeğiniz? Yani yeni mi çıktı düzelecek mi sonradan acaba? ailede hic ayrık yok çünkü bizim genetikte
Echche susiron heh iyi bari ya cok teşekkür ederim. Genetikte yok çünkü bizim ayrık dis. Oyle gorunce sasirdin 1 tane çekirdek girer yani oraya o kadar açık 😀
Mom8732 Echche 7 aylıkken çıktı şuan 9 aylık olacak baya mesafe var arada bizde de hiç ayrık yok zamanla kapanır diyolar bakalım
Echche mehtap92 o kadar sürüyor mu ya şaşırdım doğrusu bugun farkettim. Belki de hafif kalıyordur sizinki hafif kalmıştır. Bizim su an baya ayrık gördüm hafif çizgi gibi daha etin icinde duruyor dis
Echche Mom82902 ben de merak ediyorum canim baya ayrık duruyor su an daha hafif çizgi gibi gözüküyor dis
Hgt Echche bizim dört üstte beş altta dokuz dişimiz var ve dediğin gibi üst dişlerimiz ayrıktı. Kendi diş doktoruma söyledim. Böyle olması bebeklerde çok iyi dedi. Alttan gelecek olan dişin yerini hazırlıyormuş süt dişler. Böylece çarpık diş olma olasılığı yok oluyormuş. Sıkıntı yokmuş yani. Ben de korkmuştum. Merak edilecek bişey yok yani bitanem. Süt dişlerden sonra gelen diş de öyle ayrık olursa ona göre bi yol izlersin.
Esmece Peki üst dişler ufak ufak çıkarken yamuk mu çıkıyor hanımlar benim kızın üst dişi nin bir kısmı daha uzun bir tarafı daha kısa yamuk gibi. 😞
Merve-miray Echche Kızım 11 ay 20 günlük üstten 4 tane dişi var ve hepsi bir dağda 😂😂😂😂 alt 2 diş minnoş. Üstler kime aitse 🤣🤣
Tubafadime Echche canim üst dudağını tutan deri varya onu kontrole eger damagiyla birse ayrık çıkacaktır dudak bağı vardır. Ama yoksa ise ayrik cikmaz korkma
Echche Tubafadime cok teşekkür ederim canım değerli bilgin için 🥰 kontrol ettim yapışık değil ayrık olmucak o zaman yeni diye oyle dimi? Daha dis bile gözükmüyor zaten azıcık çizgi gibi gözüküyor