MiracAlpinveUmutunAnnesi Sleppy bezini kullanıyordu oğlum azda olsa pisik yaptı canbebe aldık daha fena oldu şimdi bim bezini aldım denemek için nasıl bilmiyorum dokusu iyi ama bilemedim var mi kullanan sızdırma falan yapiyo mu ?
Tuba2 MiracAlpinveUmutunAnnesi bimin bezinde losyon varmış diye kullanmadım hiç seelpy kullanmak istiyorum ama bez çok kalın gibi geldi bana seelyp ince mi kalın bir bez mi
Deletedmom0031 MiracAlpinveUmutunAnnesi ben kullanıyorum canım çok yoğun bi kokusu var hiç pişik yapmadı bizde taşırma da olmadı gündüz kullanıyorum gece sleppy takıyorum
Brc32 MiracAlpinveUmutunAnnesi BİM’in beZini bilmiyorum ama ilk sleepy kullanıyordum kaka yapınca dışına çıkardı ve pişik yaptı molfix aldık oda pişik yaptı A101 in bezini aldık o iyi geldi ona devam ediyoruz ve memnum
Mrvozell Bn prima kullaniyidummm pisikk yapti 2 numraya gectiktn sonra sleppy kullandim yarim paket tasirma yapio simdu molfix kullaniyorm cokk memnunum pisigi gecti islak mendil uni baby yeni dogandi degistirdim.
Deletedmom0031 MiracAlpinveUmutunAnnesi koku derken bimin bezinde yoğun bi losyon kokusu var sleepy bez de böyle bir koku yok
MiracAlpinveUmutunAnnesi Deletedmom0031 Sleepy de yok evet ben su an bim bezine baktım ama öyle dediginiz gibi ağır bir koku yok
Momyagmrbbyebrar MiracAlpinveUmutunAnnesi sleepy kullanıyorsanız eğer ıslak mendili ve pisik kremini asla degistirmiceksinjz doğduğundan bu yana bephantol pisik merhemi kullandim sleepy ile ve sleepy ıslak mendil bu şekilde önerim
MiracAlpinveUmutunAnnesi Momyagmrbbyebrar bizde bephantol ise yaramadı ben mustelanın pisik kremini kullanıyorum bide pudra ohhh çok rahat ediyo☺ teşekkür ederim
Momyagmrbbyebrar MiracAlpinveUmutunAnnesi mustela bephantol den de iyi diye duydum ama bize bephantol gayet iyi geliyor
KaSeAy MiracAlpinveUmutunAnnesi Bim bezini alma istersen bida cnkü parfümlü ve kimyasallar varmıs yapısında migrosunli cok güzel minies ben onu kullanıyorm suan
Kbrakurt MiracAlpinveUmutunAnnesi sleepy kullanıyorum. Doğumdan önce stok yapmıştım 4 ay boyunca kullandım benim için tam bir pişmanlık pişik konusunda. Çocuğumu perişan etti. Pişiğimizi hametan pomat ile geçirdik.
DorukAtadry MiracAlpinveUmutunAnnesi sleepy molfix a101 be bimin bezlerini denedim evybaby aldım sonunda en iyi gelen bezi buldum Migros'un bezi de güzeldi onu da kullandım ama evybaby çok daha iyi geldi bebeğime 🤗
AsilOglum Kızlar ben prizma kullanıyorum. İlk günlerden pişik oldu doktorumuz teni çok hassas dedi ve zeytinyağı sürmemi söyledi. Gerçekten zeytinyağı geçirdi pişiğini . Şimdi normal tekrar günlük kremine devam ediyorum . Ger değiştirmede sürüyorum. Pişik olduğu için bezi değiştirmedim yani. Pişiği geçirdik :) puan gayet iyiyiz bir daha olmadı ama olduğu zaman ne yapmam gerektiğini biliyorum ☺️