Sibelasel Ayklz akıl ile alakalı değil gayet normal anlaşılmaması çünkü tam kapanma değil servisler açık, market açık, ama genel olarak dışarı çıkmak yasak insanların kafası karışıyor o yüzden soruyor
calikusuu Mom0988 Bu gözler çuval çuval un , şeker , paketlerce kağıt havlu alan gördü. Hiç şaşırmam 😂
Mom0988 calikusuu Ay vallahi markette ne makarna ne pirinç ne yumurta vardı kıza sordum yani ne bu ürün mu getirmiyorsunuz yoksa bırakmıyorlar mi? Dedi abla her sabah ürün geliyor bırakmıyorlar.🥴🥴
Sibelasel Ben haber izlemiyorum şahsen burdan siz güzel bacılarımdan öğrendim cansınız iyiki varsınız ❤️🥰🥰✋🏻🌹
Muallime1 Simiyy Hahahah savaş çıksa ekmek değil Luppo kuyruğu olur eminim o kadar değerlendi ünlendi 🤣🤣
Ayklz Sarikuzumalp üslubu beyan aynıyla insandır.Mahalle kahvesine giderseniz açıklarlar neler olduğunu zira ifade şekliniz oradan çıkma 😏(not:Kahvehaneler kapalı bu arada bunu da anlamamış olmanız büyük ihtimal 😂)
Sarikuzumalp Ayklz mahalle kahvesinde ki mubabbetleri iyi bildiğinize göre demekki çok girmişliğiniz var vesselam ☺️ başkalarına tasladığı bilmişliğin zerresi olmayıp tek derdi ego göstermek olan insanın verrdiği akla da bakın hele 😃 senin adına üzüldüm kahvehanelerin kapalı olmasına. Tühh şimdi kiminle konuşacaksın aynı dili. 👌🤚