Yagizmomms Kızlar oğlum Doğduğundan beri sleepy bez kullanıyoruz. Bezden kaynaklı hic pisigimiz olmadı şimdiye kadar (3 Ay 20 günlük) . Bu gün alışveriş merkezinde canbebe tanıtımı vardı,deneme paketleri dağıtıyorlardı. Bende aldm bi paket içinde 2 tane var. Eve geldm taktım birini 6 saat sonra çıkardım ki poposu falan kırmızı benek benek olmuş hep. Kasiklari,göbeği her yeri. Yani bez bu kadar kısa sürede hemen pisik yapar mı yoksa denk mi geldi? Pisik gibide değil benek kırmızı.
Gulsenomer Yagizmomms son kullanma tarihi gecmis olabilir o bezlerin son kullanma tarihleri oluyor uzerinde yoksa bezde topaklanma oldumu
MiracAlpinveUmutunAnnesi Yagizmomms benimde sleppy kullaniyodu oğlum canbebe ye geçtik çok pisik oldu şimdi bim bezini aldik bakalım olabilir yani bizim hemen oldu canbebe de pisik
Mltmokty Yagizmomms 6 saat çok çok uzun bir süre 3 buçuk Aylık bir bebek için bence çok dolu olduğundan olmuştur biz o aylarda günde 8 tane bez değiştirirdik hatta 6 aylığız en fazla 3 saati geçmez dolsada dolmasa da değiştiririm
Yagizmomms MiracAlpinveUmutunAnnesi Ben geçmedim canm ya deneme paketi verdiler deniyim dedim bende , denemez olaydım yoksa sleepy kullanıyorum yine
Yagizmomms Mrvozell Yok canm sleepy kullanmaya devam ediyorum bende deneme paketi verdiler deniyim dedm denemez olaydm
Yagizmomms Mltmokty Günde bizde o kdar bez değiştiriyoruz. Ama o 6 saatn 3 saati disardaydk zaten ki bezini aldgmda en fazla 2,3 kere çiş yapmıştı. Bezi dolu bile değildi. Yoksa bende şişmiş veya kakali bezle tutmam.
Aselmerve Aselmerve Yagizmomms onun saatle alakaı yok bi saat taktım başka bez hemen bnmkide oldu ve haftalar aldı geçmesi 😔
Aselmerve Bez yapıyo benek benek mantar o pişik degil bizimde ıslak menil yapmıştı kullanma bi daha bence 😔 bi saat bile taksan yapar ;(