Gamze43 Kızım 15 aylık dısarı cıktıpım zaman yürümüyor sürekli Kuçağımda 1 aydır böyle anneme sordum bahar yorgunluğu vardır dedi tecrübeli anneler konuya Bir el atsanız ilk bebeğim ev işi bide dısarıda kucağımda maholuyorum😒bebek arabasındada durmuyor hiç
Ceylanceylin Gamze43 Evde dura dura çocukları bırak biz bile yürümeyi unuttuk nerdeyse 3 yaşında oğlum var bazen 5-10 dk mesafe de bakkal var oraya gidiyoruz oraya gidene kadar bile kucak istiyor
Balkupummm Gamze43 Bi kac hafta once bende boyle bir post acmistim 16 aylik oglum 13 ayliktan beri bahceye cikariyordum yuruyordu 15 aylik olunca birden disari cikarttigimda yurumemeye basladi korktu agladi adim atmadi bende zorlamadim disarda yurudugu videolari gosterdim top indirdim bi kac gun bu durum devam etti sonra yavas yavas alistirdim duzeldi bu durum cok sukur gecici bisey
Gamze43 Ceylanceylin normalde cok severdi 2 yasına girecek sendromdan ötürü böyle bahar yorgunluğu cözemedim evde hiçbişeyi yok
Gamze43 Balkupummm bende geçici olarak bakıyorum ama kalp hastasıyım bide evim 4 katta asansör yok maholuyorum nabızım hızlanmaması lazım yoksa krizim tutuyor iste gelde anlat el kadar bebeğe
Ceylanceylin Gamze43 Aynen evde evin bi ucundan bi ucuna koşar kız çocuklar ne zamandan beri evde dışarı çıkamadık bebeklerde haklı dışarı farklı geliyor
Balkupummm Gamze43 Cok gecmis olsun babasi hafta sonlari denesin top indirip disari onun pesinde yurur cok zorlamayin cikarmayin bi kac gun ama dahada cok unutmasin disari 2 gun sonra denersiniz yurur bi an once insaAllah
Gamze43 Ceylanceylin sormayın bu zamanda anne olmak cok zor hele 2 3 tane olanlar nasıl dayanıyor diyorum valla Allah yardımcınız olsun insanlar bir birinden korkar olmuş artık
Gamze43 Balkupummm babamız mesi yapıyor devamlı pazarlarında dahil ama top fikri harika yarın ilk isim plastik top almak🥰