brcn1990 Arkadaşlar lohusa teri diye bir şey var mı ben inanılmaz terlıyorum yaa 😴 2 ay oldu hala geçmedi,bazen ağlıyorum bile 😢 çok zorluyor beni.Bebeğimi emzirirken geceleri özellikle.üşütüp hasta olurumda bebeğime geçer sütümden diyede korkuyorum
Mervee88 brcn1990 evet maalesef var öyşe bişey kasımda doğum yaptım ama keş gibi terliyordum o soğukta bile🥴 baş ucunuzda bi sabahlık bulundurun ya da sık sık değiştirin üstünüzü
Rubab_Mommy brcn1990 Ay cok fenaydi o ter.Yuzumde alnimda damla damla sular olurdu😑 40im cikinca azaldi.Sonra kendiliginden gecti
Minikpandailay brcn1990 Bende de doğumdan sonra oldu bak sekiz ay oldu hala terliyorum gündüz üstümü kaç kere değişiyoum sayamadim. Neden olur bilen biri varsa desin 🥺
Sadebiri brcn1990 yaaa canım benim lohusa terimiydi yoksa doğumda 2 şişe kan verdiler ondanmi bilmiyorum ama benimde ilk doğumumdada başıma geldi resmen yüzümden çenemden, sırtımdan filan su gibi akiyodu çok zordu benim için kaynanamlarda kaldım doğum için evim bi üst katta ve sürekli gidip kıyafetlerimi degistirmekten mahvolmuştum😞😞ama ne kadar sürdü hatırlamıyorum aradan 8 yıl geçti .. inşallah uzun sürmez ha baktin hâlâ devam ediyor ozaman doktora gidersin.