covirgin Önceden uygulamaya ilk girdiğimizde reklamlar çıkıyordu şimdi her dakka başı post okurken pat reklam çıkıyor iyice gına geldi reklamlar yüzünden giresim gelmiyor artık bu ne böyle 😡🤮 bi tek bende mi böyle arkadaşlar?
Fun covirgin valla bana yarım saatte 1 belki saatte 1 çıkıyo rahatsız edicek bi durum yaşamadım ama yaşayan anneler var
Mstfaslhnalprsln12 covirgin aynen bende de çıkıyor mesela bi post okuyorum hemen reklam çıkıyor 2 dakika da bazen daha az bi sürede çıkıyor
DaisyMom covirgin banada cikiyor.Reklam 5 saniyesi var 3.saniyeye geliyor tekrar baska reklam oluyor.Tam bitecek yine reklam oluyor.Carpiya basiyorum bi onceki reklama geri gidiyor tam 3 defa carpiya basiyorum oyle cikiyorum.Cok sıkici.Bari ilk girdigimizde cikiyordu ona raziyim.
covirgin NaimeYilmaz değişiyor bazen bir reklamı kapatıp hemen arkasından yine cıkıyor bazen post a girip okuyorum bi bakıyorum yine reklam. Çok bakmaya fırsatım olmuyor zaten 10 dk da 2-3 reklam rahat çıkıyor
papatyaaaaa NaimeYilmaz aynen bende de oluyor ve bazen girdiğim zaman uygulama beni atıyor çıkış oluyor uygulamadan
covirgin Mstfaslhnalprsln12 evet önceden post okurken çıkmıyordu şimdi okuduğumdan da bisey anlamaz oldum
Tugbakivanc covirgin bu postu okurken bana da oldu artık reklamdan gına geliyor gerçekten her uygulamada.
Ceylanceylin covirgin Aynen ya geçen arka arkaya 3 kere aynı reklam çıktı çarpıya basıyorum reklam başa sarıyor bide gece tam oğlumu uyutmaya çalışıyorken telefonun sesi kısık olmasa bas bas oğlum uyancak çok reklam var bide tam yorum yazarken de şak diye reklam giriyor
Mu-Mi covirgin herkeste aynı sıkıntı var bende post açtım sabahtan beri bu 5. Post biran önce bi çözüm bulunur inşallah dakika başı hemde 3 tane birden cikiyo
NaimeYilmaz Bugün gündemde bu konu olduğu için iletmiştik, aldığımız cevap “yuzde 20 reklam cıkıyor su an” bu şekilde oldu. Ard arda reklam çıkan annelerimiz ekran videosu alarak bize atarsa teknik hata mı var diye bakabiliriz. Biz@mutluanneleriz.com
okkeseymen31 covirgin bende bebeği uyutiyo oluyorum girerken bangır bangır reklam sesi kaç kere korktu