Denizzzz7 Arkadaşlar merhaba bebeğimin 4 aylık oldu kilosu 6400 bir ayda 400 gram almış doktorda çok az buldu sadece anne sütü veriyorum ne yapmam gerekiyor bir sorun olur mu moralim çok bozuldu
Med Denizzzz7 bizimde o civardaydi Gayet iyi denmişti. Bu doktorlar neye göre konuşuyor anlamıyorum. Sağlıklı ise sorun yapmayın
Mom088 Denizzzz7 birçok bebek 4 ayda az kilo alıyor benim bebeğim hiç kilo almamıştı beslenmenize dikkat edin oruç tutuyorsanız tutmayın bol su için kuruyemiş tüketin et köfte bulgur yeşil yapraklı sebzeler ben bunları yaptığım hafta 300 gr aldı bebeğim
Linamoms Denizzzz7 bence gayet iyi doktorlar sürekli saçmalıyorlar ayına göre başarılı bir kilo. Üzülmeyin anne sütüne devam edin. Hiç birşey anne sütünün yerini tutmaz. Sütünüzü yağlandıracak şeyler tüketin tereyağı çok yağlandırır.
dndgl-7 Denizzzz7 400 gr az gibi olabilir ama bence bebeğinizin kilosu gayet iyi bence zaten bu aydan sonra 400-800 gr alırlarmış hareketlendikleri zaman tam. 2 ay sonra da ek gıdaya geçecek bebişiniz sütünüzü arttırmak İçin rezene vs için bence mama vs vermeyin