Kaganelif Merhaba anneler bebeklerinize rezene çayı veriyor musunuz? bebeğim akşamları çok huzursuz sürekli ağlıyor rezene çayı 3 Aylık bebeklere verilir mi? Verilirse ölçüsü nedir? Doğadan marka sallama rezene çayı var elimde kullanabilir miyim? Teşekkürler..
Deletedmom27337 Kaganelif dün emzirme danışmanının birinin sayfasında okudum bebeğe rezene çayı vermeyin beyin gelişimini engelliyor yazmıştı. Ama verenler var birkaç damla 🤷🏻♀️
gulsahgursoy Kaganelif Ben 1 aylıkken vermeye başladım. Aktardan aldık. Kaynatıp her gün 10-20 ml veriyorum ve çok rahatlıyor.
Kaganelif Deletedmom27337 ne yapacağımı şaşırdım yaa akşam 5 te bir başlıyor gece yatana kadar sürekli huzursuz ağlıyor hep kucakta karnı tok altı temiz yine de aynı. Sıkıntı ne anlam veremiyorum gazını da çıkartıyor
mommohter Kaganelif canım bebegim iki aylık oldu doktor rezene çayı verebilirsin dedim ben zaten içiyordum ben içerken de ona 4 5 çay kaşığı veriyorum her gün çok rahatlatıyor bence verebilirsin sallama çay yerine aktaatdan alırsan bence daha iyi olur canım
Deletedmom27337 Kaganelif sıcak suntorbası dene cnm. Bnm kzıımda öyleydi ılık şekilde su torbası koydum ayaklarının altına bir gün içinde kurtuldu gazından. Ağızdan ve alttan çıkarıyordu ama bi gaz sancısı gene vardı. Bide metsil damla aldım eczanede arada bir onu veriyorum. Kendimde kimyonla rezeneden çay yapıp içiyorum akşamları. Şükür bnmki öyle düzene girdi kendi zırt zırt yolluyor alttan :)
turansmom Kaganelif Sallama kullanma kendin icinde, bebek içinde bayat olabilir. Aktardan direk alıp biraz kimyon, biraz rezene, birazda anason karıstırip içiyordum bebeğede üç dört çay kaşığı veriyordum
semaahmet Kaganelif ben doğduğundan beri veriyom hiç biseyde olmadı şükür hem rahatli hem sakinlestiriyo
Kaganelif BademsMam ne yapmalıyım peki gaz damlaları içinde zararlı diyorlar. 😕 gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. Saatlerce Çocuk pişpişlemekten halim kalmıyor. Yapsam bi türlü yapmasam bi türlü 😕😕