Gamze0677 Kızım 3 ay 7 günlük 6 gündür ishaldi 2.gün hastaneye götürdüm bişey yok dediler bugün götürdüm rota virüsü tespit edildi 2.ayda bunun bi doz aşısı yapılıyormuş daha hafif atlatılıyormuş ve bizim hemşire bize bundan bahsetmedi bile şuan kızım pek iyi değil bende değilim neden daha dikkatli değil bu sağlık görevlileri anlamıyorum cidden yazık küçücük bebek şuan o aşıyı vurulmuş olsaydı bu kadar acı çekmicekti keşke daha vicdanlı insanlar sağlık görevlisi olsa...
Deletedmom81 Gamze0677 benim.bebegimde kapti rota virusu biz tek doz yaptirmistik 2.doza 1 hafta kalmisti serumlarla toparlamaya calisiyoruz cok zor gercekten 2. Asisini olsaydi belki daha kolay atlatirdi ama ishalden mafolduk
Karali İshalleri günde kaç kere yapıyordu bendim kızımda çok fazla yapıyor ama ben ishal mi değil mi anlamıyorum nasıl anlıyoruz ishal olduğunu anne sütü aldığı için ben sıvı diyorum
Mymom Karali ishalin kokusu daha farklıdır ve su gibidir günde 6-7 defa olması gerekir yenı doğanlarda bir ay boyunca günde 5-6 kakasını yapıyor ama bu normal sayılıyor rota virüsü için dıyorsanız kakada kan falan oluyormuş