sonsuz17 Solocannn teşekkürler cnm misafir var annemler kaynanam içli köfte yaptı yemekler ondan 😍 yoksa bu menü oruçla zor
YigitAlpsMom Solocannn Teşekkür ederim 🌸 Deneyin kesinlikle çok güzel oluyor üstelik şerbeti kaynatılmadan yapılıyor ☺️
covirgin Solocannn Mercimek çorbası Ordu evi (meze) Kaytaz böreği Zeytinyağlı taze fasulye 🌸 Baklava❤
maggie Mom980 ben de yarım yapacağım beyti yufkadan mı yapacaksınız? Bizde lavaş var ben onunla yapacağım inşallah olur
Morlahana Buğday çorbası İzmir köfte Cacık Ayy ben sizler gibi çeşit çeşit dokturemiyorum vallahi çocukla ancak bu kdr oluyor
Flamingom Solocannn bende 2. Yi düşünüyorum rahata alışmayım sonra zor olur diye demek ki el çabukluğu marifet. Ki benim elim çok hızlıdır 😂
Veraveannesi Ispanak yaptim kizimada yogurtla beraber vericem bide manti yapicam yanina yeter artar cok sukur malesef bizde oruc yok iftarlari cok ozledim ben emzirdigim icin tutamiyorum esiminde sekeri var 2 gun tuttu denge bozuldu allah affetsin 🙏🏻
Yagmursonrasitoprakkokusu Nik_mik_yok eşim bugün yok yarın malzemeleri aldırıp yapacağım kesinlikle 😁
ktnzehra49 Solocannn tel şehriye çorbası etli yeşil fasulye nohutlu pirinç pilavı rus salatası elmalı turta reyhan şerbeti yaptım