Sevgili anneler merhaba, ben 1 ay 5 günlük taze anneyim :) konuya gireyim; normalde epilepsi hastasıyım ve 10 aydır hiç nöbet geçirmemiştim tamam dedim iyileştim artık dedim, olmadı. Doğum yaptığım gün hastanede bayıldım, doğumdan 3 gün sonra evde bayıldım. 1 günde 2 kez nöbet geçirdim, dilimi o kadar ısırmışım ki hissetmiyorum. Eşim dilimi yutmayayım diye ağzımı açmaya çalışmış onun da elini mahvetmişim parmağına 2 dikiş atıldı. Neyse doktorum benim ilaçların dozunu baya baya yükseltti ve bu ilaçlar beni çok mayıştırıyor, her zaman halsizlik,uykusuzluk,iştah kaybı, rengim sararıp soluyor, hep dalıyorum, başımı yastığa koyduğum gibi hemen dalıyorum ve taş patlasa sabaha kadar uyanmıyorum. Uyuduğum gibi ölü oluyorum sabah yeniden diriliyorum. Kızımla ilgilenemiyorum, kızıma gece uyanamıyorum onu insan gibi besleyemiyorum. Beni en çok üzen geceleri hiç kalkamamak, ilaçlarımı kesmekten başka bir fikrim yok Ama eğer kesersem de eşimle aramız acayip bozulur. Eşim Bana üzüldüğünden 1 aydır annesine getirdi bizi. Benim ailem farklı şehirde ama sağolsun kayınvalidem geceleri kalkıyor kızımı mama ile besliyor altını değiştiriyor. Ya her neyse ben sizlere bir konu hakkında danışacaktım konu nerelere geldi 🤦🏻♀️ Ben bu uyku problemini nasıl çözecem Allah aşkına biri bana güzel bir tavsiyede bulunsun. Benim gerçekten psikolojim bozuldu kendimi hiç iyi hissetmiyorum biri bana tavsiye versin lütfen.