Yusufum-06 Merhaba arkadaşlar 11 aylık erkek bebeğim parmak uçlarında yürümeye çalışıyor normal basmıyor daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu yardımcı olursanız mutlu olurum çok endişeleniyorum bu durumdan şimdiden teşekkür ederim 🙏
Haticekkbkr Yusufum-06 benim doktorum normal demişti canım, tam basmayı öğrenecek zamanla demişti, 2 hafta falan öyle yaptı, şimdi gayet iyi yürüyor şükür
Yusufum-06 hzlssmoom ne kadar zaman da normal basmaya başladı acaba bir aydır böyle kendini hazır hissetmiyor sanırım yada kasları tam oluşmadı mı acaba
hzlssmoom Yusufum-06 11 aylikken parmak uçlarında yürümeye çalışıyordu tam 1 yaşında yere düzgün basarak iki adım atmaya başladı canım
Prensprensesannesi06 Örümcek kullandınız mi canım onun buna sebep olabileceğini söylemişti doktorumuz
Yusufum-06 Prensprensesannesi06 maalesef kullandık kayınbabamın yüzünden ama artık kullanmıyorum kaldırdım alıştı sanırım o yüzden yapıyor 😔
Prensprensesannesi06 Benim kızım 10 aylık sürünüyor dizleri üzerine yükseliyor ama ayaklarını basmıyor emeklemiyor koltuk kenarından tutunup ayağa kalkmıyor ben de baya endişeliyim ama zamanla olur dedi doktorumuz beklemedeyiz
Prensprensesannesi06 Yusufum-06 ondan olmuştur o yaaa düzelir kesinlikle kullanma artık kaldır at 5 kuruş etmez o yürüteçler.onun yerine yürüme arkadaşı olabilirsin o daha sağlıklı emin ol
Yusufum-06 Tosbik1406 evet bir süre kullandık maalesef ama artık kaldırdım kullanmıyorum düzelir demi