Nyles2019 Kızlar bebeğim 13 günlük çok yakın tanıdığımın oğlu otizm bugün onunla konuşurken aşı yaptırma dedi otizm çok oluyor aşıdan dedi içime ateş düşürdü çünkü aşı yaptırmasam da sıkıntı bulaşıcı hastalıklara karşı bebeğim için sıkıntı olursa aşıda önemli değil mi zaten lohusayım sürekli tedirginlik var birde buna taktım kafayı. Tanıdığım kişi bazı aşıları yaptırmış bazılarını yaptırmamış. Azerbaycan da yaptırdı aşıları.
Hemsreanne35 Nyles2019 aşı otizm filan yapmaz arkadaşım otizm doğuştan gelen birşeydir inanma lütfen aşılarını yaptır bebeğini koru
Gulsenomer Nyles2019 bende yatırmıyorum evett otizm sspe hastaligi bagirsak dugumlenmesi egzama sut alerjisi daha bircok hastalik yapıyor facebookta bu hastaliga sahip insanların yazdihi seyleri okuyunca zaten bilincleniyorsinuz
Nyles2019 Hemsreanne35 bende istiyorum aşı yaptırmayı lohusa psikolojisi zaten çok değişik birde insanlar bu halde felaket tellalı yapıyorlar😔 Allah tüm bebekleri korusun inşallah 🙏
Nyles2019 Gulsenomer yaptırmamak ta risk değil mi ya hastalık bulaşır ya birşey olursa bilmiyorum çok karışık bir durum 😔
Gulsenomer Yerli asi olsa asla yaptirmam demezdim yaptırırdim ama asilarin icerikleri ve yan etkilerini okudukca 😏 isterseniz ebenizden asi propekturslerini okumak icin isteyin iceriklerine bakin