DidemIkra Kızlar bugün babası kızımı pusetten düşürdü nasıl düştü o çocuk ordan aklım almıyor kızımı yerde görünce dünya durdu ben böyle bir acı hissetmedim kızımı yerden nasıl aldım hastaneye nasıl gittik anlamadım ağlama krizi geldi ya ona bişey olursa diye Allah korusun Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşallah🙏 birde burnu hafif kanadı morardı burnuda tıkalıydı çocuğumun serum fizyolojik kullanıyorum yarın doktorumuza götüreceğiz geceyi atlatalım siz neler kullanıyorsunuz burun açıcı 😓
Deletedmom345 DidemIkra Çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.İzotonik serum kullanıyorum.Ama doktorunuza görünene kadar burnuna dokunmayın bence.
Sedefbxl DidemIkra kız acıle gotur bıde burnu kanadı dıyon bı fılm falan cektır ıhmal gelme puset yuksek bı bebek ıcın ıns kotu bısey yoktur yavrumun
DidemIkra Sedefbxl düştüğü an götürdük film çektiler kırık vs. yok 3 aylık kızım elinde taşıyordu babası gideceğimiz mesafe kısa diye yüz üstü düştü burnuna geldi ve direk acile hem devlete hem özele
Sedefbxl DidemIkra ıyı okumamısım valla bende ıkı evlat sahıbıyım sızdekı bu korkuyu kızım daha kırk gunlukken yasamıstım koltukdan dusmustu yanına gıdemedım bacaklarım tutmadı allahım korusun yavrularımızı
DidemIkra Makbuss Makbuss amin amin inşallah rabbim onlara sağlık sıhhat versin çok şükür bişeyimiz çıkmadı ama burnu tıkalıydı yüz üstü düştü öyle olunca burnu acıyor acıyor çocuğun😓