nartanemm 2 3 gündür girmiyorum sırf bu yüzden cevap vericem reklam kapatmaktan fırsat olmuyor pes artık iyice suyu çıktı
Ceyli nartanemm birde sesli reklamlar tam bebeği emzirirken girip bakayım diyorum sesli reklam çıkıyor çocuk korkuyor
Smyy38 nartanemm gündüz Bi arkadaş reklam diye başlık yazmıştı bende reklam çıkmıyor diye yorum yaptım üst üste reklam çıktı eskiden olduğu gibi Allahtan sesli değil foruma gireyim derken o getirin reklam sesine uyuyan çocuğum uyanmıştı ben de kısmayı düşünemedim tabii öncesinde ama aynı reklam tekrar tekrar çıkıyor sinir bozucu
nneslihan OncedenGurme ios kullanıyorum ama benimde aynı tam yazıyorum pat reklam, o değil beyaz gürültünün sesinide kesiyor bebem uyanıyor sonra🥲
serebro OncedenGurme foruma girerken 3 reklam posta girerken reklam yanıtla derken reklam gına geldi valla hepsiburada ve trendyoldan. Android kullanıyorum
VERA19 nartanemm bundlebeach nneslihan Smyy38 Sorunu ilettik,çözülmesini bekliyoruz🙏🏻 Reklamlar en çok hangi ekrandayken çıkıyor? Mesela forumda veya blogta veya bebek takibi bölümünde? Cevaplarsanız bize yardımcı olmuş olursunuz🌸
nneslihan VERA19 foruma ilk girdiğimde bir kere çıkıyor, dolanırken 5-6 dakika sonra tekrar çıkıyor bazen üst üste çıkıyor, yorum yazarkende çıkıyor bildirim ekranına girdiğim zamanda çıkıyor bende
nartanemm OncedenGurme android kullanıyorum özellikle foruma girdiğimde ve bazen uygulamaya giriş yaptığım andan itibaren