Eda-aks34 12 gün sonra ek gıdaya geçeceğiz mama sandalyesi alanlar Öner’ide bulunabilirler mi? Gerekli mi ? Tecrübeli anneler yazabilirler mi ?? Marka ve model olarak bilgi verebilirler mi??
Ygz Eda-aks34 ikeadan aldım😂 zTen icinde duracakları yarım saat en fazla uzun vadelide kullanmayacaklar pra vermek istemedim🤭
Yigitinannesi Eda-aks34 ebebekten 60 tl e olandan almıştık. Hafif bişey tek elle bile taşınıyor ben memnunum zaten çok oturmuyolar yerde kaplamıyo
[silindi] Ben ebebeğin baby plus mama mia modelini aldım çok memnunum oğlum şu anda 3bucuk aylık ek gıdaya daha var ama yatar pozisyona geldiği için onu içine koyuyoruz yemek yerken bizi görerek yanımızda duruyor içi sünger dolgulu deri kaplamalı bu sayede çok kolay siliniyor çok şık ve kaliteli icinde uyuyor bile bazen rahat çünkü, önündeki tablasi baya geniş
Hemze Eda-aks34 e bebek 'in klasik sandalyesi var 60₺ çok kullanışlı biz onu kullanıyoruz tek elle taşınması büyük avantaj odadan mutfağa mutfaktan odaya taşıman gereken zamanlar oluyor ve temizliği de çok kolay. Ama tek eksisi katlanmıyor hep açık kalıyor ki zaten de açık kalması gerek aslında günde 4 öğün yemek yiyor benim ki 10 aylık.. yani anlayacağın öyle süslü püslü çok fonksiyonel bir sandalyeye gerek yok. Al bitane sıradan bişey geç :)
AliyeAsel Eda-aks34 ben civilden aldım memnunum canım oturuyor biraz emniyet kemeri yüzünden sıkılıyor ama gerekli tabiki
tutu11 Eda-aks34 sunny baby taffy modelini aldik gecen hafta jokerde 268tl ye düşmüştü. O fiyata gayet fonksiyonlu. Simdilik memnunuz
Pinkbery Eda-aks34 englishome da indirim vardı. 60tl ye aldım. Cok şirin bilşey lila rengi☺️ Normal fiyatı 110falandı. Mama sandalyesine verilen paraları gereksiz buluyorm acıkcası. Yazık gümah cocugm baska masrafı karsılanır yani.
Eda-aks34 Pinkbery bende böyle düşünüyorum 🤔 çok pahalı bit şey düşünmüyorum ama korkuyorum düşme tehlikesi var mı ? Ayakları birden kapanırım kayma eğilimi var mı diye sorular ile dolu kafam
Pinkbery Eda-aks34 yok cankm oyle olsa bende almazdım zaten:) Emiyet kemeride var deneyerek aldım ben İyi görünüyor