132420 Biz 5 ay 2 günlük olduk acaba ek gıdaya başlasam olur mu oğlum da hevesli kardeşine yedisinde falan sürekli elime bakıyor biseyler verince susuyor falan
Minikpandailay 132420 Doktorunuz ne diyor? Biz mama ile besleniyorduk doktorumuz beşinci ayda yavaş yavaş tadimlara baslatti. Bı sorun yaşamadık çok şükür
maestro 132420 doktor gelişimine ve kilosuna göre karar veriyor ek gıdaya. başını tamamen tutuyor ve mama sandalyesinde oturuyor olmalı gibi ve başka başka kriterleri var drların
Eyllebr 132420 aynıyız canım 24 kasım doğumlu ben bıraz korkağın tekıyım acaba tutarmı bogazında kalır mı dıye ama ben az az yoğurt faln başladım bugun de elma püresi yaptım azıcık pekmezle 4.5 çay kaşığı verdım çünkü artık ağlıyor elımde görünce
Alanbebek 132420 ben basladım canm bır yemek kasıgı yogurt bır yarım muz püre seklınde verıyorum severek yıyor bebegm ama önce tadım seklınde basla
Minikpandailay 132420 Doktorunuxa danışın derim ama bende dediği.gibi beste basladim bı sorun yaşamadım . Ama az az küçük küçük şeyler tattirdim ayı büyüdükçe porsiyon da büyüdü. Minik minik tadimlwr yaptırabilirsiniz bence. Yoğurt, havuç, patates, kabak gibi.
132420 Eyllebr bize bide aile hekiminde demir ilacı verdiler onu vercegin zaman süt içeren şeyler verme dedi
Alanbebek Bortubocek canm nasıl verıyosun corbayı ne corbası verıyosun yarım kasemı yoksa tam kase olarakmı verıyosun benım bebegım 5 ay 14 gunluk
Bortubocek Alanbebek yoğurt corbasi pirincli, kabak patates havuc çorbası, balkabagi corbasi Yarim kase
Dogudabirogretmen 132420 biz de bu gün tam 5 aylığız.henğz başlamadık bir şeye neden acele ediyorsunuz?
132420 Dogudabirogretmen ablasına verirken elimde kaşığı gördü mü çığlık atıyor istiyor verince mesela susuyor az önce azcik elma rendeledim yedi
Alanbebek Bortubocek ozaman bende yedırıyım bunları yedırdıkten kac saat sonra mama verıyosunuz acaba
Bortubocek Alanbebek ben emziriyorum..doktorum oglen emzirdikten 1 saat sonra ver dedi.. Sizde doktorunuza danışarak yaparsanız corbalari daha garanti olur❣