Huzurum Kızlar yoruldum artık her ay bu gecikmeler den testlerden yüreğim ağzıma geliyo her seferinde. İlişkiden kaç gün sonra doğru sonuc verir evde yapılan gebelik testi
hunilimomm Huzurum adet gecikmesinden 10 gün sonra felandi sanırım doğru sonuç icin bende bu ay geciktim test yaptım ama şükür değilmişim havalardan vs gecikme olur bence
Huzurum hunilimomm ilişkiden sonra kaç günde belli olur acaba adet gecikmem olmadı aslında düzensizlik var malesef
hunilimomm Huzurum 14 gün sonra felan net çıkar kan vermek daha mantıklı o bir günlük bile olsa çıkarıyor cunki teste sure uzuyor
leynanin_pembemantosuu Huzurum 14 gün sonra netleşmeye başlar çünkü döllenme süresi 14 gün ama 4 haftalık hamileymişim idrarda hiç çıkmadı adet olmayalı 10 gün olunca kan verdimde öğrendim idrarda hiç çıkmadı
Azerikizi Huzurum kontrolda olursa hic bisey olmaz 99% koruyan tek vasita🤌🏻 Bende 1 yil güri cekilmeyle korundum korunmak bile degil her ayim sizinki gibi zehir hecdi her ay 1 gun gecilmeye biıe test yaptirdim. Simdo copk rahatim
Huzurum Azerikizi biz 3 yıl aynı yöntemle korunmustuk 1.cocuktan sonra cok sukur 2.bebeğı istedik ondan sonra da aynı şekilde devam ediyoruz ama hiç yaşamadığım adet gecikmelerim oluyo o yüzden stres yasıyorum