Emirinannesimrvdll Kızlar oğlum 3 aylık inek sütü alerjisi çıktı doktor bana liste hazırlayacak zaten ama siz nasıl besleniyorsunuz süt yapacak neler yemeliyim birde kalsiyum takviyesi tablet alan var mı
tavsaninannesi Emirinannesimrvdll süt süt ürünleri (inek koyun keçi )paketli bütün gıdalar yasak. Kalsiyum tableti hergün bir tane.
Pinarx07 Emirinannesimrvdll bizimde sut yumurta susam bugday ve patates cikti yiyecek hic bisey kalmadi ekmem bile yiyemiycem artik 1 aydir diyetteydim dun test yapildi alerjimiz cikti hepsine egzama vardi kizimda tam 3 ay daha diyet dedi doktor 3 ay sonundada test tekrarlanip bakilacak cok zor 7.5 aylik kizim 5 aydir egzama vardi alerjiden olmaz saniyordum ne yapicaz bilmiyorum ek gida sebze meyve disinda birseyde veremiyirum kahvaltida falan zor oluyor Allah sifa versin hepimjzn yavrusuna
Pinarx07 Emirinannesimrvdll birde takviye solgarin calcium d vitamini takviyesini verdi doktor kizimada probiyotik siparis ettim klaire labs adinda toz halinde probiyotik bagisikligi guclensin diye
Mom077 Emirinannesimrvdll süt lerjisini atlatalı 1 ay oldu çok şükür zor gecti ama şükür rabbime sabreddim bizimde 3 aylıkken basladı 9 aya kadar devam etti kalsiyum tkviyesi ostecare kullandım çok iyi bir takviye birtek onun içinde yok süt laktızu güvenle kullana bilirsin canım sabırlı günler diliyorum sana insallah çabuk atlatırsınız
RuzgarMommys Ostreocare kullanabilirsin magnezyum kalsiyum vitamini alerji icin zarrarsiz. Süt Ürünleri içeren herşeyi kes paketli gida yeme Yumurta dana eti tahin susam uzak dur
Milagrosoreiro Emirinannesimrvdll Canım geçmiş olsun.Süt ve süt ürünleri,dana eti,paketli gıdalar,makarnalarda da var sadece Nuh’un Makarnasında yok yumurta,yumurta,tahin,susam bunları tüketme.Biz 10 aylık olduk hala devam ediyoruz inşallah geçer en kısa zamanda
Zehrabaysan Emirinannesimrvdll valla Allah yardımcın olsun 4 ay diyet yaptım çok şükür 7.ay da geçti 4sy boyunca 30 kilo verdim aslında her şey de süt süt ürünü var gibi.Extra bende et yumurta da yasaktı.Bol sebze yedim ben kahvaltı da domates zeytin bal
Zehrabaysan Emirinannesimrvdll sütü su yaptığına inanıyorum bol bol su içtim sütüm hiç kesilmedi çok şükür