Canım ben de o ayda meme reddi yaşadım sonra doula dan meme reddi için danışmanlık aldım vallahi paraya kıydım ,😅 ama da anlatayım hepsi aynı şey yaptırıyor zaten önce bebeğinin yanindayken goguslerini açık tut ki bu duruma alışsın dekolteli şeyler giy goguslerin açıkta kalsin uyuturken göğüs hizanda uyutmaya çalış arada memeni teklif et ama kesinlikle ısrarcı olma sık sık teklif et . Hergun öğlen saat birde birlikte duşa giriyorduk ve bunu hergun aynı saatte yapıyorduk duşta teklif et ama ısrar etme almazsa almasın amacımız onu memeyle barıştırmak ve bu süreç yavaş ilerliyor maalesef. Ben uyutmaya çalışırken o biraz kendinden geçerken yanına uzanıp meme teklif ediyordum ve 3. Günün sonunda ilk defa almıştı. Tabi sonra arada yine inatlasiyordu ama 2 -3 hafta sonra tamamen düzene girdik ve emmeye başladı. Sürekli ben uyutuyorum bu süreçte uyutmaya çalışırken de teklif ediyordum ama kesinlikle ısrarcı olmamalı bide çok sabırlı olmalıyız . Burada asıl önemli nokta birlikte duş almak çünkü bebekler anne karnında suyun içinde olduğu için şu onları çok rahatlatıyor bide sizin kolunuzu aldıkça memeye alışması kolaylaşıyor benim meme reddim 3. Ay başlamıştı 5. Ay bitti hemşirem bana dönmesi zor artık büyümüş bazı şeylerin daha çok farkında biraz uğraştırır bizi demesine rağmen 3. Gün biz bunu başardık . Oysaki bana dönmesi için 2 haftayı bulur demişti. Kızlar biz hergun bunları yaptık kokunuzu hissedin daha cok yanında olun ve hergun birlikte ten tene duş alın. İnşallah heoinizin bebeği döner. Allah yardımcınız olsun 🥰😘