bebisinanne İyi günler kızlar, oğlum 9 günlük oldu. Bugün sarılık testi yaptırdık. 15.60 çıktı. Sınırda dedi doktor ama hastaneye yatırmadı. Sizde de çıktı mı sarılık? Ne yaptınız çabuk atlatmak için?
Hayalims bebisinanne bizim 2,ayda geçti ancak bol bol emzirin 2 saati beklemeyin kendiniz bol bol tatlı yeyin sütünüzden geçsin sarı kıyafetlerden uzak tutun mama takviyesi yaptım ben arada günde 2 defa falan geçti çok şükür kaka ve çişle atıyor
Balkupummm bebisinanne Degeri 16 olmustu hastaneye yatirilmisti ama benim oglum ne yaparsam yapayim uyanmiyordu emziriyordum fakat sutumu cekemiyordu mamada fazla verememistik. Sonuc hastanede 3 gun kaldi bobrekleri susuz kaldigi icin. Kesinlikle her saat basi emzirin ve gerekirse mama takviseyi yapin. Bol bol emzirdiginizde duzelicektir
Smyy38 bebisinanne meme artı mama verdik tabii biz hastane de mor ışıkta 1 gece geçirdik öyle düzeldi doktor ne tavsiye ettiyse uyun baktınız çok uyuyor gözleri sarardı vs tekrar götürün hastaneye
Haticetemzz Bizde geçirdik ayni sıkıntıyı bol bol emzirdim güneşe yatirdim bide şekerli su verdim atlattık 🦋
tufey2017 Bizde 16 felandı hastaneye almışlardı canm ateşleniyordu benm oğlum sonra düzenli beslediler orda küveze fln koydular bi günde çıktık sen çok emzir ve mama takviyesi yap kesin çünkü hastnede de emzirdikten sonra mama veriyolar aç kalıyorsa atlatamaz
Hayalims bebisinanne ilk dogdugu zaman 14 tü 2 gün ışık aldı 8 e düştü doğduktan 1 hafta sonra tekrar 11e yükselmişti tekrar gitmedim hastaneye mama meme devam ettik 2 aylık olunca gittim emin olmak için doktor geçmiş dedi
morpella bebisinanne bizde 17 çıkmıştı yatış istedi doktor mavi ışık altında yatırdılar bebeği her iki saatte bir emzirmemi söylediler üç gün hastanede kaldık çok şükür düştü sonra devam ermedi sarılığı
ikiPrensesAnnesi20 bebisinanne canım benim kızımda sarilik olmuştu 17 çıkmıştı değeri 4 gün fototerapi aldı kızım ben sürekli pekmez yedim üzüm pekmezi bide bol bol emzirdim