Deletedmom27337 Hayırlı günler anneler… 39 günlük bebeğim var az önce emzirirken farkettim gözünün içinde 2-3 kök kıl var büyük ihtimal alnından dökülenler kaçmış ben çıkarmalımıyım yoksa kendiliğinden çıkarmı??? Rahatsız oluyormudur bilemedim 🙄🥺
Aselinannesii6 Deletedmom27337 bizimde olmuştu öyle hatta sağlık ocağına sormuştum kendiliğinden çıkar müdahele etmeyin mikrop kapar demişti birde yıkayınca gider belki deneyin bi
fernweh Deletedmom27337 benim oğlumda küçükken vardı bende çıkartmaya çalıştım kızardı doktoru elleme dedi ellemedim kendi kendine çıkmıştı
Deletedmom27337 Seyma_29_ Aselinannesii6 fernweh YavruKurdum teşekkür ederim kızlar sürekli elim gitmeye başlamıştı acaba çıkarabilir miyim diye dokunmayım o zaman çok sağolun 💕💕💕
annesinin_kizi Deletedmom27337 canım sen elleme bence benim kızımın da gözüne çok kaçtı ama sonra baktığım da çıkmış tı kendi çıkar merak etme
Deletedmom27337 Bebegimm1 1prens1prensesannesii Dorika annesinin_kizi sağol kızlar Allah razı olsun 🌸 dokunmam bi daha teşekkürler 😍
Dorika Canım ben de de vardı hatta kiprik gibi tüy gibi bir şeydi hiçbir şey yapma kendiliğinden geçiyor
Bebegimm1 Deletedmom27337 kendiliginden cıkıyor hic dokunmayın bebek rahatsız olmuyor ondan.dışardan müdahale etmeyin sakın gözlerine zarar verirsiniz