Pinkmoms Kitap okurken nasıl okuyorsunuz? 1 kitap kısa sürdüğü için hemen ardından başka kitap mı okuyorsunuz yoksa aynı kitabı tekrar mı okuyorsunuz uyuyana kadar 😃
NiDaAli_o Pinkmoms ben bir kitabı 20 kere nerdeyse okuduğumu biliyorum 🤮 takıntılı oğlum birr tane kitaba taktımı kusana kadar okuyoruz ben başka başka kitaplar okumak istyrm ama o istemiyor😒
Nurell Pinkmoms nasıl isterse öyle okuyorum aynı kitabı defalarca okumami istediği de oluyor başka kitap getirdiği de kendi seçiyor getiriyor 22 aylık
Gin Pinkmoms aynı kitabı 7 kere okumuşluğum da var, ard arda 7 farklı kitabı okuduğum da🤣 geçen sene aynı kitabı okutur dururdu. bu sene kitaplıktan üç beş kitap seçip geliyor, onları okuyorum.
Pinkmoms Bahar23 teşekkür ederim ☺️ bende öyle yapıyorum ama bazen 4-5 kitap birden oluyorum daha sonra çabuk bittiği sık okuduğum için sıkılıyor kitaptan tekrar okumak daha mantıklı sanki bizim için 😀
Prenses2 Nurell kitaplarınız ismi ne paylaşabilir mısınız benim kızım elimden çekiyor okuyorum ben normal elimden çekip alıyor sayfaları hızlı hızlı değişiyor ;)
Nurell Prenses2 Minik ayıcıklar serisi 4 kitap Seni seviyorum minigim Harika şeyler yaşayacaksın Bu ara bunları seviyoruz.. Büyük sorular kitabım yapı kredi yayınları 2 ’li bunuda yemek saatlerinde okuyoruz