Yamanikomm Kızlar tutması en kolay emzik hangisi ya avent aldım tutmadı bebeğim yani şöle bir iki emiyor atıyor nir iki emiyor atıyor napsam bilemedim ilk bebeğim
Gencannee_19 Yamanikomm benim ki de avent almadi. Bambino diye bi marka var esim almış rastgele verdik tuttu. Yardimcim bambino 😁
Sezenaksukarademir Yamanikomm benim oğlan hiç birini almadı. Bakkal emziği denedik damaklı kauçuk avent hepsini verdik ama almadı. Bazen emmiyorlar
haziranin25i Yamanikomm emziği sadece uyumasına yakın tutuyor. Diğer türlü asla ve asla tutmuyor. Oioi Philips Avent ultra air bips hepsini uyumadan önce tutuyor.
Zumraninannesi_19 Sezenaksukarademir aynen ben de bambino aldım bence marka olması şart değil en pahalı emzik olması gerek değil önemli olan alıştırmak ve bence uyutmak dışında kullanılmamalı
Yamanikomm haziranin25i ya galiba öyle bilemedim mememi bırakıyor gAzını çıkarana kadar uyanıp ağlıyor o arada emzik vermeye çalışuyorum onuda almıyor
haziranin25i Yamanikomm memede huzurlu bir şekilde uyuyorsa uykusunu acma gaz çıkarmak için bunu bütün emzirme danışmanları söylüyor kuzum. Gazı geldiği zaman zaten ağlıyorlar 🤗 Memeden ayrılırken uyaniksa emzik vermeye çalışma uyumasına yakın ver açılmadıysa tabi 😍