Drnk Öğlen uykusuna yatırdıgınız da sizde uyuyomu sunız yoksa iş mi yapıyorsunuz yada hiç bişey yapmadan TV karsısında yatıyo musunuz hergün hangisini yapsam celişkisine düşüyorum 😁
Mom088 Drnk günde 2 uyku yapıyor o uyuduğunda sporumu yapıyorum 2. Uykuda yemeğimi yapıyorum öğlen 11 12 gibi uyanıyor o uyanana kadar da evimi temizliyorum
Sanem_05 Gündüz toplam 2 saat anca uyuyor o arada temizliğimi yapmaya başlıyorum. Zaman kalırsa yemek yapıyorum ama oturmaya hiç firsatim kalmadan uyanıyor hep oğlum 😐
AntiFilozof Drnk birgün yemek birgün temizlik yapıyorum bizim gündüz uykumuz yok denecek kadar az malesef
Mom088 Drnk inşallah sizde oturtursunuz benimki doğduğundan beri uykucu kendi düzenini kendisi oluşturdu 😀
Drnk Hivrozam bazen bende öyle oluyorum bomboş geciyo aklımda daha uyutmaya baslarken işleri sıralıyorım yapmayınca da aklımda kalıyo
buselidunya Drnk temizlik yapıp evi mi toparlasam yoksa yatıp kafamı mı dinlesem derken akşam oluyor zaten 😅😅
Drnk Mom088 biz hep uyutmak için cok zorlandık sevmiyo uykuyu artık tek uyku 1.5 saat uyuyo sabaha 8 de ayakta hiç kendime zamanım kalmıyo