parlakli1990 Kızım için başlamayı düşünüyorum fakat bu tür şeylere ne kadar geç başlar isek o kadar faydalı çocuk kendi bağışıklığını daha güzel oluşturuyoruz takviyelere geç başlanmalı diye düşünüyorum
Cheddar parlakli1990 ben hasta olmadıkça kullanmam doktorda öyle söylemişti. Yani iştahı, kan değerleri normalse bence gereksiz
Ayazhan-1302 parlakli1990 biz balık tuketmiyrz doktor tavuk et yiyorsa gerek yok dedi ama bn kullaniyrm 2.siseyide bitirip birakcak öyle dedi
Baby_Mila parlakli1990 haftada iki kez balık yiyorsa balık yağına gerek yok balık yemiyorsa vermelisiniz beyin gelişimi için çok önemli ayrıca balık yağı bağışıklığıda güçlendiriyor doktorumuz kış boyunca ver dedi kışı hiç hasta olmadan geçirdik
PembePelikan parlakli1990 başlarsanız bile sıvı formunda olanları eleyin çünkü sıvı formunda olanlar havayla temas ettiği anda bütün değerlini kaybediyor.. çiğnenebilir tablet şeklinde olanları alın derim
Baby_Mila Mamaqueen yazın hastalık riski olmadığı için galiba doktorumuz geçen yıl ekim gibi başlattı bu sene martta elinizdeki balık yağı bitince yenisi almayın dedi bizimde bitti şimdi kullanmıyoruz
BEN-DERYAA Biz 15ayliktan beri kullaniyoruz inanilmaz faydasini gordum doktoruk yaz kis kullan vitamin zarari yok dedi. Ok kadar mukemmelki iyiki almisim
pinkmoom parlakli1990 Doktor bize 3 yaşından sonra başlattı zeka ve vücut gelişimi için çok önemli omega3 kullanmak. Easyfishoil d vitaminli olanını alıyoruz çok memnunuz sana da tavsiye ederim canım