Annesinindurusu12 Evet kızlar kanalıma hoşgeldiniz bana burada abone olmayı unutmayın evettttt akşam menüm 💫 karnıyarık 💫pirinç pilavı 💫mercimekli çorba 💫tatlı olarak da suffle😍😍 💫AFİYET OLSUN💫
Cheddar Annesinindurusu12 fırında sebze kızartması yanında sarımsaklı yoğurt, makarna, mercimek çorbası
Balkizlarim Annesinindurusu12 kıymalı patates Kıymalı domates soslu makarna Havuç çorbası turp salatası yoğurt kesme şeker tatlısın in kakaolu su 🌸🥰😁
PembePelikan Annesinindurusu12 bugün annemdeyim 💃 kendimi temizliğe vermeyi düşünüyorum.. elinize sağlık şimdiden 🌸
MihraNilkuzusu Annesinindurusu12 tavuk dünyası kekiklim, makarna, salata, kajun baharatlı fırında patates
MihraNilkuzusu PembePelikan korona bitsin öyle gel bacım 😂😂ah keşke ekrandan uzatabilsem kusura bakma canın çektiyse canım
Ftmsrsln Annesinindurusu12 sarma ve biber dolması yogurt taslik corbasi tatli ya da yalanci profiterol 🤗
Nik_mik_yok Annesinindurusu12 Cennet çorbası Fırında ciğer şiş Lavaş Sumaklı soğan salatası Ayran Tatlı daha düşünmedim ama yapamam sanırım. Bugün aşı günümüz 😖
tubbaaa Annesinindurusu12 misket köfte yapıcam patates püresi eşliğinde , yanına pirinç pilavı , bol ekşili kaşık salatası 😋 Tatlı olarak lokma tatlısı 🧚
Dilos01 Annesinindurusu12 karar vermedim henüz cagnim görümcem gelecek bugün iftara bakalım bende ne yapabilirim kopya cekeyim surdan azcik 😃
Melikee01 Annesinindurusu12 Patatesli havuclu bezelye,Şehriyeli pirinç pilavı cacık veya salata tatlıya karar veremedım bennde daha 😅