AygulSina Bebegi ne zaman oturtunuz? Yani 6 ayliken mi yoksa 5 aylikken mi? Ben 6 aylikken oturturum diyorum ama 5de oturtanda duydum. Sizin fikirleriniz neler
Rabiyamine AygulSina doktor kontrolünde sordum muayenesine göre 4 aylıkken kucağında oturt dedi o gün bugündür oturuyoruz şu anda destekli oturuyoruz
Deletedmom002 Doktorlar bu konuda farklı şey söylüyorlar o yüzden şahsi fikrim size hangisi doğru geliyorsa onu yapmanız, ama benim edindiğim bilgilere göre oturduğu zemin yumuşak olduktan sonra o ne zaman isterse o zaman oturtabilirsiniz. Benim bebeğim 3,5 aylıktı yattığı yerden kalkmaya çalışıyordu kaldırmayınca ağlıyordu kaldırıp oturtunca mutlu oluyordu, 3,5 aylıkken biraz biraz başladı oturmaya bir sorun da yaşamadık. Öyle eğesi battı diye bir şey yok zaten tamamen uydurma bir durum.
AygulSina Deletedmom002 bizimi daha oturmak istemiyorum ama konuyu merak ettim. Annemler hem 6 aylik iken oturtmus doktorumuzada sormadik zaten daha kucukde 2.5 aylik
fatima Deletedmom002 bizimkide sürekli kalkmak istiyor oturmak istiyor 4 aylık olacak beli acır diye oturtamıyorum ama oturunca pek seviniyor 🥰 napsam bilemedim
Didemmm 4 ayliktti kucagimda 5 aylik destekli koltukta suan 6 aylik 2 dk falan desteksiz oturuyo bazen daha fazla ❤️ bebege bagli oturmak istedigini anlatiyo zaten 😊 kizimda da oğlunda da oyle oyle yaptim ben
Didemmm AygulSina oglum 4 aylikti kalkma istiyodu doktira dedim ki bu cocuk kalkmak istiyo napicam ben bunlan🤣dokyorda sen butun gun yat bakalim ne olucak dedi 🙈cocuk sıkıldi artik kucagunda oturt onu dedi 5. Ayinda destekli oturtmaya baslarsin dedi bende iyle yaptim 😂 kizimda da ayni yolu ulaşıma zledim cunku kizimda surrkli kalkmak istiyodu 😍 saglikla buyutun bebeginizi ❤️
NrYlmzTsr AygulSina arkadaslar fikirlerini belirtmis ya zaten 😊 3.5 aylikti oturmak istiyordu, az az oturtuyordum, sonra destekli oturdu, 6.ayinda desteksiz oturuyordu.