minnak03 Merhaba kızlar sütünüzü arttırmak için neler yapıyorsunuz ekstra kullandığınız ürünler neler sağım yapmak için manuel pompa mi olmalı elektrikli pompa mi momstok kapsül kullanan var mı
sweet_momy minnak03 dere otu yeşil soğan hurmayı kesip badem koyup içine üstüne tahin döküyorum rezene içiyorum işte bir parça oluyor 😀 yapıyla da alakalı olmazsa olmuyor ama bebek emsin sağımla emmesi aynı olmuyor bebek emerse daha çok geliyor
Dezehs minnak03 hem pompa kullanıyorum elektirikli dün ilk defa bir içecek içtim buradaki bir anne tavsiye etti şok migros gibi marketlerde maltana diye bir içecek var dün içtim sabah kalktım göğsüm dolmuş ekstra kimyonlu rezene çayı içiyorum
06082020 Bi annemiz yulaf ezmesi fındık cevizi blendirda toz haline getirip üzerine pekmez zeytinyağı hurma eklemiş sabah uyandığında göğüsleri taş gibi olmuş bi dene istersen canm.pompalar hakkında bilgim yok ama inşallah faydasi olur
minnak03 06082020 yulaf ezmesini hergun yiyorum ama sütle beraber içine tarcın kuru üzüm karıştırıp o şekilde tüketiyorum bir de bu malzemelerle deniyim bakalim
minnak03 sweet_momy humana çayı içiyorum yulaf ezmesi kuru üzüm tahin ceviz bunları tüketiyorum ama dediğin gibi yapıyla alakalı gerçekten yok canim zaten emziriyorum normalde de günde 3 kez mama veriyorum süt yeterli gelmediği için mama verince 3 4 saat emme gereksinimi duymuyor 2 saate bir emzirin dedikleri için mamadan sonraki saat diliminde sağmak için sordum
minnak03 Hasretkoc dedikleri gibi etkili mi nasıl kullanıyoruz günde 3 öğün diyor her öğün 2 tablet birden mi alınıyor
MelikeKrnz minnak03 kesinlikle suyu ihmal etme canım çok faydasını göreceksin. Bende bir ara oto Malt içeceklerden kullandım o dönemde bebeğimin vücudun da kırmızı kırmızı benekler çıktı. Eğer malt içecekler kullanacak olursan bebeğini takip et canım. Bizde oldu sizde olacak diye birşey yok ama Yinede uyarmak istedim