HasanMert Merhaba arkadaşlar benim 1 yaşına yeni girmiş bir oğlum var yaklaşık son 2 aydır yemek yemiyor özelikle kahvaltı sadece günde bir öğün küçük bir kase çorba içiyor başına böyle birşey gelen var mı? Varsa ne çözüm buldunuz? Şimdiden teşekkürler 🤗
VSD-61 HasanMert benim kızımda 11.5 aylık oda yemiyor bu aralar ama farkettim bizimle sofrada yemeğe alışmış.akşam iftarda yemek önüne veriyorum.bitince kolumu çekiyor yemeğim bitti diye hiç zorlamıyorum.ama yanlız verince yemiyor.zorlayınca ağzını kapatıyor.
musab-arkan HasanMert benim de 14 aylık oğlum var yemiyir yemiyor diye bende deli oluşan gecen doktora gittim sordum oğlum yemiyor sadece emme odaklı dedim 1 2 kasik yerse anca dedim doktor gormuyon mu kilosu iyi dedi cocuk bana sofra kur dicek hali yok dedi sadece alışması lazım ek gıdaya dedi zamanla olur dedi kilosu iyi oldukça sıkıntı yok dedi
musab-arkan Bende ilgisini çekecek şekilde yediriyorum disari cikioz bahcemiz var yada sadece yemek saatinde 1 2 dk lik çizgi film tarzi aciyorum eğitici valla başka yapacak birseyim yok ne yapalım az da olsa oyke yiyor