Mertin_annesi Arkadaşlar solomon mu mamadusmu karar veremedim bebeğim 2,5 aylık chiconunki car belimi ağrıtıyor bek ağrıtmayan rahat bi kanguru önerisi olan varmı
gamziskoo Mertin_annesi Bende mamadus her yöne model var çook memnunum. Zaten solomomla çok benziyolar
Prenssmusta Mertin_annesi solomombaby aldım ,altına kendi minderini koymamam rağmen önündeki parça çenesine dayandı ve kızardı,oğlumda rahat edemedi hiç,4aylığız bu arada, iade ettim,mamadus aldım bekliyorum bakalım onda nasıl olucak,inşallah onda rahat ederiz
Mertin_annesi Prenssmusta hımm biraz büyükçe kaba bişe galiba bende alıcam keşke mamadusu deneyimleseydiniz aktarırdınız ama mamadus daha sıcak bakıyorum sanki solomomda çok yaygın🤷♀️
Sumeyra87 Mertin_annesi ben solomom aldim.normalde bel agrisi sirt agrisi ceken biriyseniz bence bunlari yapmayacak kanguru yok.bide bebeginizin agirligida cok onemli.surekli surekli uzun sureler kullanmak niyetindeyseniz biraz zor.ama kisiden kisiye gorede degisir.
MeryeminAnnsi Mertin_annesi gecen hafta mamadus aldim daha kullanma firsatk olmadi bi rengi indirimdeydi 99 tl oyle aldm imkan olsaydi neko start alacaktim 250 tl o daha ergonomik
Deneyimsizanne Mertin_annesi Bende ikisi arasında kalmıştım sonra mamadus a karar verdim ve dün sipariş verdim bekliyorum heyecanla 😍
Mertin_annesi Deneyimsizanne daha vermedim çünkü karar veremiorum aynen trendyola bakıorum yorumlara falan iyi yorum kdr kötü yorum var ikisindede dolayısla karar veremedim her yöne almayı düşünüorum peki siz hangi rengi sipariş ettiniz bebğiniz kaç aylık☺️
Deneyimsizanne Mertin_annesi Ben sipariş veren arkadaşa sormuştum hangisi diye ama olsun 😁 Ben heryöne olandan sipariş verdim, tek yön alanlar hep keşke heryöne alsaydım pişman oldum yazmışlardı. Oğlum 3 ay 4 günlük. Gezegenler modelinden sipariş ettim 🪐🪐🐣
Deneyimsizanne Mertin_annesi Aynen zaten belli bir döneme kadar kullanılıyor, ne kadar geç alırsak o kadar az kullanacağız🙃