Poncikanne92 ikiprensesannesi_06 uykusuz geceler yemek yemede zorlanma ısırılan memişlere merhaba dee😂😂 bizim 8.çıktı geçenler de 10 ay 3 günlüğüz 😂 artık uyumak istiyorum diye geziyorum evde 😂 😂
Damla29 ikiprensesannesi_06 nokta olduktan sonra baya sonra beliriyor diş çizgi gbi sonra belli oluyor bizim öyle oldu
ikiprensesannesi_06 Poncikanne92 Her zeresi tatlı ball ballll yiycen tospiklerii her bebek ayrı ayrı tatlı rabbim korusun evlatlarımızı 🥰🥰
Poncikanne92 ikiprensesannesi_06 amiinn canım amiinn herkesin çocuğunu inşallah 🥰 daha biraz önce oyun oynuyorduk oyuncağını suratıma attı burnuma geldi burnum kanamaya başladı yavrum nasıl ağlıyor sanki onun canı acıdı daha 10 aylık kuzum ben bu kızı nasıl sevmiyim aşığım resmen 😂🥰
ikiprensesannesi_06 Poncikanne92 Kötü olmuş senin canın cyandigini anlamış yaptığı hatayı anlamış kuzum ondan agliyo oy yerim ben onuu 🥰🥰sevilmezmi kizzz heryerini isirasim geliyoda kıyamıyorum vallahaaa 😂
Poncikanne92 ikiprensesannesi_06 ayy valla ya Allah aratmasın kimseye 🙏 olanda kıymetini bilsin acısını göstermesin inşallah 🥰