Milasmom 1 kasik irmikle 1 kasik pirinc ununu 1 bardak suda pişirdim icine yarim muz ezip koydum cok oldu bebegim bir iki kasik yedi artan muhallebiyi cope atmak istemiyorum minik kavanoza koysam sonra versem olur mu
Melek7 Milasmom başlarda ben de miktarı tutturamıyodum fazla oluyodu aynı gün veriyodum yine bi şey olmuyodu. Ertesi güne hiç bırakmadım ama.
Oslemm Milasmom bende yapıyorum canım irmiği çay kaşığı kadar pirinç unu yada yulaf unu tatlı kaşığı kadar ekliyorum yarım çay bardağı ise su 🌸 tam öğünlük çıkıyor 🤗
Milasmom Melek7 uyuyana kadar yedirmeye calisayim bari biraz daha:) hippin armut puresini almistim uzerinde acildiktan sonra 3 gun icinde tuketilmelidir yaziyodu bunun icinde de bozulacak madde yok sonucta bence bise olmaz ama emin olamadim.
Melek7 Milasmom zamanla miktarı ayarlamakta ustalaşıyor insan😆 bebişlere her şeyi taze yapıp yedirmek en iyisi tabi.. ama gün içinde hemen bozulacağını da düşünmüyorum tadı da değişmiyor zaten..
Milasmom Melek7 bu cocuk ac kitabindaki tarife gore yapmıştım ilk kez yaptim acemilik iste:) bi dahaki sefere yarimsar kasik yapayim bari.
Melek7 Miskokuluevlat ben tadımları bitirdikten sonra muhallebi yedirmeye başladım. Şu an 6 ay 25 günlüğüz...