Glcndvrn Merhaba bebeģim 3 ay 8 günlük rota virusu aşişini ne zamana kadar yaptirabiliyorum ,geç mi kaldim bilgi verebilir misiniz
Ef24 Glcndvrn 10 gün içinde yaptırmanız lazım ilk dozun bebek en geç 14 hafta 6 günlükken yapılmış olması gerekiyor 🌺
Karhaf Glcndvrn bize sağlık ocağında 3 ay 7 gunlukken ilk dozunu vurduk ikinciye de 5ay 7 gunluktu vurulduğumuzda ama bazıları 2 ve 4 ay vuruluyor bazıları 3 5 aylarda vuruluyor sağlık ocağı normalde gün vermesi gerekiyordu vermedi mi
Glcndvrn Karhaf yok gun falan vermedi ben kendim aradim sordum 3 ay 10 gune kadar yapilir dedi ,ama icime bi kurt dustu sormak istedim buradan , korktum gec mi kaldim die icimi ferahlattinz tesekkur ederim herkese
defnesmomm Glcndvrn imkanınız varsa bugün gidip yaptırın 🙏🏻 💙 geç değil ama son günleriniz ilk doz için
Karhaf Glcndvrn rica ederim ne demek gec kalmazsın ama bize sormuşlardı rotayı yaptıracak misiniz diye evet demiştim öyle deyince gün verilmişti ondan sordum
Glcndvrn Karhaf demek ki her saglik ocagi bir olmuyor ,bizde şaşirdk artk , internet olmasa bsyden haberimiz olmayacak
Karhaf Glcndvrn aynen öyle benimki her gittiğim kontrolden sonra bir daha ne zaman geleceğimi aşı kartimiza yaziyor