Cheddar Vlns olta balık, bir de meyveli versiyonu var hareketli kitaplar şuan bi tek bunlar ilgisini çekiyor diğer oyuncaklaryla hiç oynamıyor 3haftadır.20aylık
Seerdaay Vlns oğlum 19 aylık, ketçap,çamaşır makinesi,bulaşık makinesi, elektrik süpürgesi,kova,plastik taşlar… Bunları seviyor🙄
daiysdiuy Vlns 20 ayı bitmek üzere oğlumun kınetık kum, oyun hamuru, bultakları seviyor. birde kitap olarak adeda cok guzel
Vlns Cheddar aslında çok oyuncağımız var ama nedense eksik gibi hissediyorum balık dediğiniz şu mıknatıslı olan dimi
sarpinko bi tane masa var kapaninca masa oluyor kapaklrini acinca iki tane kocaman tabak.icine su kum ne istersenz doldurun inanilmZ guzel vakit geciriyolr ozellikle su doldurdugmda bi kaptan baska kaba aktariyor kinetik kum almistim onuda dokuyorum icine.miknatsli balikda guzel ama biraz kolay sanki.dokun hisset kartlarini cok seviyor benim oglum hayvanlar meyveler hepsi var hayvanlari gosterp ses cikariyor.
Vlns sarpinko onu düşünmüştüm almayı , ama 15 aylığız yani anlar mı diye tereddüt ettim, kinetik kum ile tanıştı ama mama deyip ağzına götürmeye çalışınca bıraktım
sarpinko Vlns 14aylik oglum cok egleniyor en uzun vakit masanin basinda geciriyoruz.evet kinetik kum agza goturen bebekler icin sknti.bi de evde kendiniznoyun hamuru yapablrsinz ben zerdacalli yaptim cok guzel oldu