Aminenur06 Hanımlar nasıl zayıfladınız 92 kiloyum daha doğumdan beri veremedim ne yapmam lazım yaz da geldi
nur-nr_123 Aminenur06 kuzum bnde 72 oldum doğum sonra 62 den orayı gördüm online diyet ile zayıfladım
Asya001 Aminenur06 bende 55le hamile kalmıştım şuan 60 kiloyum öyle iştahım açıkki bırakın zayıflamayı şuanki kilom da kalsam da bana yeter 😂🙈
Esen_93 Aminenur06 simdi size rekoru benim kirdigimi anlatiyorum 😂😂 68 ile hamile kalip 118 kiloyla doguma gittim. Iki uc gun sonra bebegim 6 aylik olucak. 85 kiloya dusebildim anca 😂😂😂 daha yolum cok uzun hanimlarrr 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Cinarrr Aminenur06 57 ile hamile kalıp 80 le doğuma girdim şuan 60 kiloyum. Gün içinde istedigim şeyi yiyip son yemeğimi en geç akşam beş te yiyorum yedi de eşimle birlikte sofraya oturuyorum bir kase yoğurt yiyorum sonra mideyi kapatıyorum sabaha kadar bişey yok 😃
AntiFilozof Aminenur06 80 ile doğuma girdim 22 kilo almıştım şuan aralıklı oruçla 66 kiloyum hedefe 6 kilom var daha 2 ay oldu doğum yapalı
Cinarrr AntiFilozof oğlum 13 aylık işte bir yılda anca diyelim işte bide emzirmedim bı engelimde yoktu yani 😂
Han30 62 ile hamile kalıp 76 ile doğuma gittim 68 im biraz ekmeği tatlıyı bırkacagım oğlum daha 3 aylık agır bi diyet yapamam☺️ Ama ek gıdaya geçsin başlıcam güzel diyete
EdizinGizemiGizeminEdizi Aminenur06 diyet bende online diyet yaptırım 95 ile başladım 88 kgyum tam 3 hafta oldu.
Alibebek20 Aminenur06 doğumdan 2 ay sonra doğum öncesi kiloma döndüm. 50 kg. Spor yapamadım ama bebek çok haraketli hep dolaşma modundayız. Bir de çoksık emiyor. Emme de zayıflatıyor. Süt ürünleri ve yumurta alerjisi de var. O yüzden paketli tatlı şeyler falan tüketemiyorum hiç. Cikolatasızlık da zayıflattı🙈
Gamzelina_33 Ben de 56 ile hamile kalıp 76 ile doğum yaptım 50 gün önce . 10 kilom gitti 10 kilom kaldı merakla verebilecek miyim diye bekliyorum 😂😂 şu online diyet yapan arkadaşlar diyetisyeniniz kim bide ücretleri nasıl merak ettim
KayraSancarMomM Aminenur06 ben doğum yapalı 22 gün oldu 75 kiloyla hamile kaldım 100 le doğuma girdim 🤦♀️ En son 86 idim umarım zamanla bende veririm doktorum 70 senin ideal kilon dedi