Tgbkz Merhaba anneler. Instagram da evde paketleme adına bir sürü sayfa var ama dolandırıcı mi yoksa değil mi bilemiyorsun önden belli bi para istiyorlar. Aranızda güvenip de para yatıran iş alan var mı acaba ?
Cihangiriinannesii Tgbkz Hiç kimse eve iş vermek için önden para istemez kesinlikle güvenmeyin böyle şeylere
Omerinannesi342 Tgbkz önceden para istemeleri size güvenip güvenmemek adına ama ben onlara güvenirmiyim hayır 😅
Tgbkz Cihangiriinannesii gerçekten mi instagramdaki bütün sayfalar kapora yada kargı parası adına 100 ile 350 lira para istiyorlar. 1 aylık süreçte yaptığımız işin parasını yatirirken de ekstra üstüne o parayı koyacak diyorlar
Cihangiriinannesii Tgbkz Tamamiyle yalan baya bilindik bi dolandırıcılık yöntemi nasıl duymadınız şaşkınım
Berenkooommm Tgbkz yok canım benim başıma geldi güvendim para yatıracaktım yok yatırma sana kıyamadık inanama bize diye geri cevap verdiler konuşmadan sonra ben onlardan iban isteyince
Tgbkz Berenkooommm yok artık 😯 vicdana gelmişler peki güvenilir bir yer bulduğunuz mu bu paketleme işi için
Tgbkz [silindi] bende güvenmedim de bi umut diye buraya bi yazayım dedim belki doğru dürüst bi sayfa vardır diye
[silindi] Tgbkz canım bide öyle işleri sanayi olan bölgelere gidip görüşüp iş sahibiyle alıyorsun. Yakınım öyle yapmıştı. Bursadaydı orda çok fabrika araba araba eve iş götürüyordu.
Merve1134 Tgbkz Canım hiç girme o ise paranı alıp engelleyiveriyorlar daha öyle iş yapabilen görmedim
[silindi] Tgbkz yukarda yazdım canm. Bide bir bayan yakınım eşarp mı diyim yazma mı deniyor bilmiyorum kenarlarına püskül yapıyor sahibi getiriyor yazmaları püskülleri tanesini bir TL den yapıyor aylık 700 kazanıyorum diyordu.
Tgbkz Merve1134 inanın bende duymadım ama işte umut dedim ama şimdi yorumları okudum da hiç girmem bu işlere