tosbikannesiii Dyguak yulaf irmik şehriye tavuk makarna falan diye gitmiştim ben tahıl gruplarına geçmiştim sonra baklagiller falan
BademsMam Dyguak yulaf, irmik, pirinç unu, tam buğday unlu kurabiyeler, tavada yumurta tarhanalı peynirli vs. İnstagramda ek gıda anneleri var ona bakın bir sürü tarif var aylara göre. Kıyma verebilirsiniz
Snhstn tosbikannesiii azıcık tarif atsanız ya bende yeni başladım neyi nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum tadımlıklarda. Evet 3 gün kuralı var tamam ama tarif yok. Mesela bi irmiği yada yulafı nasıl veric3ğim. Tavuk buharda mı haşlanıcak? Kafamda deli sorular 😂🤦♀️😂
tosbikannesiii Snhstn yulafı biraz su koyup pişirip içine ayına uygun meyve ekleyebilirsin elma armut muz gibi yada hurma kuru üzüm kayısı denediysen bunları irmigi de aynı şekilde yapabilirsin tavuğu normal haşlayıp denemistim ben 3 gün kapya biberden salça yapmıştım bebeğime yemeklerine onu kullanıyordum zeytinyağıyla yapıyordum artık tereyağı da eklemeye başladım arpa şehrinden çorba yapabilirsin pirinç denediysen pirinç pilavı tavuk yedirir yanına da yoğurt tabi bunlaı ben çok geç denedim tadım süreci alerji diyeti açma derken oğlum çok tanıştı çoğu besinle ama sağlık olsun 😌 muhakkak ayına uygun besin ver ama makarna verebilirsin mesela bezelye yemegi yapabilirsin yemeklerine arpacık soğan sarımsak kullanabilirsin ufak ufak 8.aydan sonra da bulgur mercimek tarZı besinleri deneyebilirspn gaz sorununuz çok yoksa icine kimyon katıp 🌸 aklıma şimdilik bunlar geldi 😌
nazlieylul Ben çorbalarla ilerlicem tadımlarda verdiğim sebzelerden birde yulaf ezmesi irmik falan aldım onları yapıcam instagramda ekgıda anneleri var ordan tarifleri aldım astm buzdolabına
Sincapbebek Kahvaltı da yulaf ezmesi yumurta sarısı muz vs öğlen tadım yaptırdığımız sebzelerle çorba mesela kabak patates havuç haşlayıp içine biraz irmik ya da Köftelik bulgur ekleyip blender yapabilirsiniz. Daha sonraki aylarda çorbalarına soğan sarımsak ilikli kemik suyu falan eklenir
Snhstn tosbikannesiii daha çok yeniyim ben. Şöyle söyliyim daha henüz yoğurt denendi 3 gün havucun 2. Günündeyim. O kdr daha yeniyim. Teşekkür ederim canım denerim 😘
tosbikannesiii Dyguak damakları diş gibi yine de biraz ez ver bebeğini en iyi sen tanırsın ben hix püre vermediğim için alışık
Dyguak tosbikannesiii aslında doğru ilk öyle alıssa daha iyi olur bn 5 aylık başladım ondan tereddüt ettim
Snhstn tosbikannesiii kilo alımı zaten çok yoktu olsaydı 6 da başlıcaktm o yüzden 5 de başladım cnm 🙂
Suzionur tosbikannesiii doğru da bence erken değil 5. Ay da tadımlara başlanmalı benim düşüncem tabi ki bu .