Saadetberil Merhaba güzel anneler minnoş berilim geceleri 12 de emip yatıyor saat dört buçuk gibi uyanıyor emip geri yatıyor bazen uyanmıyor 5-6 saat aç kalıyor . gece bebişlerinizi kaldırıp emziriyor musunuz yoksa kendi uyandığında mı emziriyorsunuz
Ferdaoguzgalip Saadetberil aslinda kaldirilmamasi gerekiyomus ama ben 4saat gectikten sonra cok ac kaldi diye dayanamiyorum uyandriyorum🤭
Cascass Saadetberil ben hiç kaldırmıyorum ne zaman acıkıp uyanırsa o zaman emziriyorum 3 aylık bebekleri uyandırmamak gerekiyormuş bazen 7 8 saat uyuduğu oluyor
Mammamiya Saadetberil benim kzım saat başı kalktığı için alarm kurmuyorum kuzum bu arada gelişimi için biraz daha erken uyusa faydalı olur diyorlar
monaroza1 Saadetberil Ben 40 ı çıktığından beri uyandırmıyordum ama 4-5 saati geçerse uyandırmadan emzirmeye çalışıyordum geçen aylık kontrolümüzde doktorumuz onu da yapma gerek yok dedi şimdi hiç dokunmuyorum şuan 3 ay 8 günlük ama huyu değişti bazı günler iki saatte bir uyanıyor 😬
Girlpower Saadetberil gece uykusundan kaldırmıyorum ne zaman acıkıp uyanırsa o zaman emziriyorum genelde gece 5-6 saat acıkmadan uyuyor