Ahmttrnn Arkadaşlar bebegini supurge sesiyle uyutan var mı? Nasil biraktircam 8,5 aylik oldu , bide hala sallayarak uyuyor ne yapmam lazım 😐
Aycan5454 Ahmttrnn benim bebeğim süpürge sesini duyunca feryat figan ağlıyor ancak meme de uyuyor 🙄 yada biraz sallıyorum 5 dakika kadar uyuyor hemen bırakıyorum sallamayı
Ozgecee3 Ahmttrnn benimkide 45 gunluk spuruge sesi olmadan gozleri kapanmiyor bazen o sese benim bile uykum geliyor andnsj
Synmannesi Ahmttrnn Ay canım ay canım hiç sorma var ya 7.08 ay saç kurutma makinesiyle çocuğumu uyuttum büyüttüm yedirdim emzirdim Allaha şükür iki aydır kesinlikle açmıyorum bazen krize girerse açıyorum Buda ayda yılda bir kesinlikle yavaş yavaş bırak canım çok iyi değil diyorlar beynine zarar veriyor muş o Ses acil bırakman lazım artık sallanmaya Alişan bebek bence kolay kolay alışmaz gibi geliyor bir dene canım
buselidunya Ahmttrnn Ben hiiiç durmayıp aralıksız ağladığı zaman açıyorum sürekli değil 😒 ama sürekli açsam bağımlılık yapar eminim.
Ahmttrnn Aycan5454 bi alıştırdım aslında pişman da değilim çünkü seslere aşırı duyarlı bi cocuk çıt sesine uyanıyor o yuzden sesleri duymaması ni sağlıyor iyi oluyor ama sağlıklı mj ki acaba
Ahmttrnn Ozgecee3 evet uyurken çok güzel oluyor ama uyandığımda kafam kazan gibi oluyor, suan ayrı oda da uyuyor da Allah tan duymuyorum o sesi 😂
Aycan5454 Ahmttrnn bende sese alıştırmıştım 2 aya kadar herşey normaldi sonra bozuldu çocuk 🤣🤣🤣 asla uyumuyor ses olunca kimsenin çıtı çıkmayacak öyle uyuyor ancak aslında en iyisinni yapmışsın seste uyuması çok güzel bence
Ahmttrnn Synmannesi yaa içime kurt düştü, gunduzleri kapatayım artk o halde , sonra geceleri de bırakırım insaAllah
Daphnemom Bir dönem aspiratör sesiyle uyuturduk 🤦🏼♀️ mutfakta. Sonra bebek uyutucu diye bir program indirdim ordan ses açıyodum 3 .5 aylık civarı olunca onu da kestim bi süre çıt sesine bile uyandı ama sonra yavaş yavaş alıştı şimdi emzirip uyutuyorum 4 ay 23 günlük
Ahmttrnn Aycan5454 öyle ama ya sağlıksız birsey se , aslında doktora sormak lazım iyi birsrymi diye, çünkü bi cok cocuk o seslerle uyutuluyor artik
Synmannesi Ahmttrnn canım var ya ben kafayı yemiştim artık böyle sabah bi açıyordum akşama kadar bazen gece açıyordum sabaha kadar sürü telefon patlayacak da artık çok korkuyordum her yedi 8 saat açık olduğunu biliyorum bu arada kızım on aylık yedi aylıkken felan bıraktım
Ahmttrnn Browni_61 cok hzuursuzlaniyor du , o ses anne karnında ki sese cok benziyor muş , o yuzden sakinlestiriryordu öyle alisti