civcivininannesi Kızlar iyi geceler 🥰 ay kızımın alt dişi ikisi birden 11 aylıkken çıkmıştı baya bekledik hatta dediler geç çıktı hepsi patır patır çıkar ama nerdeee 13 aylık hatta 14 olacak hala üst dişlerde tık yok ,çok uzamadı mı arada ki süre 🤷🏻♀️
ayazasaf civcivininannesi oğlum 11 aylıkken 4 diş birden çıkardı 21 aylık azı dişleri yeni çıkıyor. Diş hekimi arkadaşa sorduk bir süresi yok eninde sonunda çıkacak dedi.
Emir123ali civcivininannesi benim oğlumda alt dişleri 6 ayından beri şiş ama 11 aylığız hala patlamadı azı dişi patlıcak deri tutuyor bende anlamadım hiç daha dişimiz yok
Anne06_ civcivininannesi çıksa ayrı dert çıkmasa ayrı dert 😅kızım ilk dişini 7 aylıkken çıkardı şuan 10 ay 22 günlük 7. Dişi geliyor ve uykular haram 🥺🥺 olsun bugünler geçecek inşalah geçmeli çünkü artık niniyi karıştıracak derecede uykusuzum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Karpuzreceli civcivininannesi merhaba benim oğlumda 7,5 aylıkken çıkardı alt iki dişini şuan 11. Ayımıza girdik hala üst dişlerden ses seda belirti yok bende bekliyorum merakla ama dediğiniz gibi çok nazlı bizim dişler😄
civcivininannesi ayazasaf Ozaman normal bir durum değil mi ay altları bekledik ha çıktı ha çıkacak diye şimdide devamı gelmiyor 😄
civcivininannesi Emir123ali Gelir gelir bizimde 11 aylık bitecekti neredeyse dişi çıkmayacak sanıyordum😄
ayazasaf civcivininannesi toplu çıkarırsa bizimki gibi çok zor çocuk içinde saklyıp sakalyıp 4 erli gruplar halinde çıkarıyor 😄
civcivininannesi Anne06_ ayyy gerçekten mi rabbim yardım etsin kıyamam yaa 😔 yardım edecek biraz dinlenmenizi saglayacak kimse yok mu
Anne06_ civcivininannesi maalesef gurbetteyiz eşim çok yardımcı olur Allah razı olsun, Asker olduğu için haftasonu neredeyse sürekli onda yine haftaiçi akşamda öyle ama yarın iş olduğu için şuan bende başka da burda kimsemiz yok 🤷🏻♀️ Amin inşallah 🤲🏻
civcivininannesi Karpuzreceli Demi yaaa arada okadar ay farkı olmaz diye düşünüyor insan ama resmen inatçı dişler gelmiyorlar😄
civcivininannesi Hilokiiii gelir gelir bizde çok beklemistik hatta bizim cikmicak sandık birden bire oldu 😂