Kuzeyimelif Herkese merhaba 2018 yılında kıl dönmesi ameliyatı olmuştum kuyruk sokumundan fakat benim tekrarlamış durumda kafayı yicem tekrar mı ameliyat dicek doktor başka çaresi yokmu yaşıyan var mı
Kukuli4198 Kuzeyimelif ayy cok geçmiş olsun ne zaman oldunuz bende bir buçuk sene önce oldum inşallah çıkmaz😔😔
Yesillimon Kuzeyimelif Olur cnm yorumlara baktimda yapanların hepsi memnun kalmis,bende de var maalesef ısırgan alıp hemen deneyecegim ameliyat olmaktan iyidir çünkü tekrarlayan birşey her seferinde ameliyatta korkutucu geliyor bana.
Kuzeyimelif civcivininannesi dikişli işte ben panik atak var bir yattım çıktım hastaneden akşamına bir bas agrısı sırt ağrısı narkozdan etkilendim 4 gün daha yattım hastanede şimdi bebeğim var çok korkuyorum
Serrax Kuzeyimelif açık ameliyat mı oldunuz acaba? Bende de sanırım kıl dönmesi var ağrı yok ama iltihap var korkuyorum🥺
Mlk123 Kıl dönmesinde ameliyattan sonra o bölgeye lazer epilasyon yapılmalı diye duymuştum. Nekadar doğru bilmiyorum doğrusu. Bi sordurun isterseniz
Kuzeyimelif Serrax ya zor değildi aslında ama benim narkoz beni etkiledi ben hastaneden çıkınca yatmam gerekiyodu yatmam kupür kıpır