Elfidam Kizlar acil mama sandalyesine ihtiyacim var. Kullandiginiz bi marka uygun fiyatli kullanisli bisi olsun istiyorum Ne almaliyim Fikirlerinize ihtiyacim var
tecrubesizanne Elfidam ben ikea kullanıyorum çok da memnunum hem az yer kaplıyor hem de kolay temizleniyor tavsiye ederim
Serene Elfidam Biz almadık henüz ama uzun süre inceledik,bu haftasonu almayı düşünüyoruz. Sunny Baby taffy mama sandalyesi,özellikleri ve kalitesi çok iyi fiyatı da muadillerine göre uygun
BiciNanaMusi Ya bende bu aktiviteli olanlardan istiyorum ama sağlam mi değil mi m.ediyorum daha sonra masa sandalye olarak kullanılıyor çok kullanışlı geldi bana alan var mı acabaa
yasemineymen ben bim den aldim simdilik bir sorunda yok 60 tl idi. iyikide cok para verip baska bir marka almamisim diyorum icinde mamasini yedirene kadar zor oturtuyorum
BiciNanaMusi yasemineymen aynen birde o sorun var otururmu oturmazmi 😣 bende masa sandalye olarakta kullanilanlardan alicam en azından buyuyunce de kullanabilir😊
Gulom34 Elfidam yürteçinde yediriyorum yada sandalye ye oturtun kangurunun içinde kemerleri sandalyeye bağlayıp yedirebilirsinz