bsk89 bu hafta çalışmaya başladım annem bakıyor 1 ay once süt sağmaya baslamstm ama annem o sütleri vermekte cok zorlaniyirms bi tek bizim oğlanın damak tadı mi degisik yoksa herkes aynı şeyi mi yaşıyor 🤔
bsk89 [bilinmeyen] bakmadım acikcasi annem isitip verdiği icin ama neden değişir ki? baya zorlaniyirms icirirken
Sevgik Doktorumun tavsiyesi dondurulmuş süt dışarda kendiliğinden çözülmesi beklenicek daha sonra ılık suda isitilicak sıcak suya cozdurulurse sütun vitaminleri gidip tadı değişir demişti çizdirme yönteminden olabilir mi acaba bende 1 ay sonra iş başı yapacağım en tereddüt ettiğim konu ya sütü içmez beslenemez die 🙄
Esrabayrakdar Kızlar bende dondurulmuş sütlerim vardı onları veriyorum içmesine içio ama kokusu bi tuhaf bozulmuşmudur die terddüt etmiyo değilim napsam bilemedim ya 😕
Sinemsevi Esrabayrakdar buzluktan çıkan sütlerin kokusunun kötü olduğunu fakat normal olduğunu duymuştum.
Esrabayrakdar Sinemsevi hadi ya be kadar doğru acaba ya bnmde ilk tcrüben hiç bi fikrim yok bebeğimde içio ama öle kokunca bnmde içimde bi tuhaflık oluo acaba vermesem mi diorum 😕 Bozulmuşsa Ziyan olcak diede üzülüorm biyandan 😓